facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Norrbottens län, Kiruna - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

981 31 Kiruna, Kiruna Norrbottens län

Adress i Jukkasjärvi i Kiruna i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Kiruna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kiruna. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Kiruna

Boendemiljön i Jukkasjärvi

Boendemiljön i Jukkasjärvi

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (60%).

Wikipediafoton från närområdet

Lapplands kommunalförbund
Kiruna kyrka
Gamla brandstationen, Kiruna
Kiruna sjukhus

Människorna i Jukkasjärvi

Människorna i Jukkasjärvi

Familjer med goda inkomster och barn i hyresrätt i storstadsförort eller centralt i medelstora städer

I Jukkasjärvi bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Kirunas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 394 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 647 398 kronor i lån.

-25%

Här i Kiruna betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,05% (1,40)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,632% (1,46)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,3% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 90% fler röster än riksgenomsnittet.

V+90%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 47 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 13 objekt till salu i Triangeln

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

126 meter från adressen ligger Fyrklöverns förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Trädgårdsgatan på Trädgårdsgatan 6.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang E-10 och Café Safari i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (674 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (339 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Jukkasjärvi

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Ofredande/förargelse

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 09:38

Kiruna, anmälan om ofredande upprättad.

Polisen beordras till en parkering vid en matbutik i Kiruna, där en utåtagerande man misstänks ha ofredat en person. Polisen påträffar mannen som omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan om ofredande upprättas. 

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 07:47

Misstänkt rattfylleri i Kiruna.

Polis stoppar och kontrollerar ett fordon. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han får därefter följa med för ytterligare provtagning. Körkortet omhändertas, förhör hålls och anmälan ska upprättas. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 07:17

Norrbotten, ett urval av nattens händelser

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med få ärenden. En person har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Under natten skulle polisen också stoppa en bilist för kontroll i Kiruna, men bilisten stannade inte. Ett förföljande inleddes, men bilisten körde iväg. Oklart vart föraren tog vägen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
56%
SverigeJukkasjärvi

Brott jämfört med riket