facebook_pixelStengatan 31 Norrbottens Län, Luleå - hitta.se
Hitta.se

Stengatan 31

972 52 Luleå, Luleå Norrbottens Län

Adress i Nederluleå i Luleå i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stengatan 31.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Stengatan 31 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Luleå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Luleå. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Luleå

Boendemiljön i Nederluleå

Boendemiljön i Nederluleå

I området kring Stengatan 31 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (49%).

Wikipediafoton från närområdet

Luleå stadshotell
Länsfängelset i Luleå
Bergnäset
Luleå högre allmänna läroverk

Människorna i Nederluleå

Människorna i Nederluleå

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Nederluleå bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Luleås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 070 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 470 592 kronor i lån.

-26%

Här i Luleå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Stengatan 31 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,082% (0,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 37% fler röster än riksgenomsnittet.

S+37%

Bostadsmarknaden i Nederluleå

i Nederluleå pågår och planeras det för 443 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 75 objekt till salu i Bergnäset

Just nu finns det 12 hyreslägenheter att byta till i närheten av stengatan. Snitthyran är 6 376 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

90 meter från adressen ligger Klippans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bergnäset på Producentvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Berget och Restaurang och Pizzeria Chattanoga i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (362 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (124 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nederluleå

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:08

Innerstaden, bilist stoppad för kontroll

Registreringsskyltarna stämmer inte överens med aktuellt fordon. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Han misstänks också för märkesförfalskning och egenmäktigt förfarande. Bilen tas i beslag med stöd av trafikbrottslagen 7§. Det innebär att ett fordon som använts vid brott får förklaras förverkat, om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet och förverkandet inte är uppenbart oskäligt.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 05:44

Södra Gäddvik, bilist och lastbil inblandade i olycka på E4

Olyckan ska ha inträffat i norrgående körfält, söder om bron. Oklart om någon skadats i olyckan. Olyckan påverkar trafiken på sträckan. Bilen måste bärgas från platsen. Uppdatering kl 18:10 Bärgningsarbetet är klart på platsen och trafiken börjar rulla igen på sträckan.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 1 januari kl 01:26

Innerstaden, två bilister har kolliderat i en korsning

Olyckan har inträffat vid Kungsgatan/Södra Hamnleden. Ingen person ska ha skadats i olyckan. Båda bilarna måste bärgas från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
373%
SverigeNederluleå

Brott jämfört med riket