facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Norrbottens län, Luleå - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

972 36 Luleå, Luleå Norrbottens län

Bolån i Luleå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Luleå. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Luleå

Boendemiljön i Varvet

Boendemiljön i Varvet

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (59%).

Wikipediafoton från närområdet

Luleå domkyrka
Länsfängelset i Luleå
Luleå domkyrkodistrikt
Luleå domkyrkoförsamling

Människorna i Varvet

Människorna i Varvet

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Varvet bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Luleås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 982 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 881 079 kronor i lån.

-12%

Här i Luleå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,082% (0,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

S+48%

Bostadsmarknaden i Varvet

i Varvet pågår och planeras det för 99 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 87 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 7 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 6 353 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

247 meter från adressen ligger Hägerns Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Varvet på Västra Varvsgatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Köpmangatan16 Mat&Catering och Bastard Burgers i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (187 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Hermelinsparken, ligger ca en minuts gångväg (188 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Varvet

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat onsdagen den 23 juni kl 04:56

Polispatrull beordras till en butik i Innerstaden med anledning av en misstänkt stöld.

En kvinna som mistänks ha stulit har stoppats av vakt. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande ringa stöld.

Stöld

Rapporterat lördagen den 19 juni kl 02:58

Polispatruller beordras till en galleria i Innerstaden med anledning av ett bråk mellan två män.

Den ene mannen misstänks ha stulit personliga tillhörigheter från ett provrum medan den andre var ute i butiken och har sedan sprungit därifrån. Mannen som blivit bestulen har sprungit ikapp och tagit fast honom. När patrullen kommer till platsen finns ordningsvakter på plats. Mannen som misstänks ha stulit grips. En anmälan gällande stöld upprättas och de personliga tillhörigheterna har återlämnats till ägaren.

Trafikkontroll

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 04:34

Resultat från trafikkontroller i Norrbotten.

12:59 En ordningsbot (böter) gällande hastighetsöverträdelse utfärdades på Björkskatan, Luleå. 13:54 En ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse utfärdades i Rutvik, Luleå. 15:30 På E10 vid Moskojärvi, Gällivare, utfärdades en ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse. Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
373%
SverigeVarvet

Brott jämfört med riket