facebook_pixelMattisudden 137 Norrbottens Län, Mattisudden - hitta.se

Mattisudden 137

962 03 Mattisudden, Jokkmokk Norrbottens Län

Adress i Jokkmokk i Mattisudden i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mattisudden 137.

Hitta hit

En villa byggd 1980

På adressen finns en villa byggd 1980. Huset är 49 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Jokkmokk.

Värderingen är 17 959 kr/m²

Villan på Mattisudden 137 värderas till ca 880 000 kr (17 959 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

880 000 kr

Bolån i Mattisudden - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mattisudden. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Mattisudden

Tomten är ca 1470 kvadratmeter

Tomten, MATTISUDDEN 1:9, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MATTISUDDEN 1:9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Jokkmokk

Människorna i Jokkmokk

Människorna i Jokkmokk

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Jokkmokk bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Jokkmokks kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 567 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 487 633 kronor i lån.

-6%

Här i Jokkmokk betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Mattisudden 137 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,95% (1,30)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,532% (1,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 98% fler röster än riksgenomsnittet.

V+98%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Seat i området.

BMW
Seat

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

7 333 meter från adressen ligger Giella Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (154 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Jokkmokk

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 27 november kl 05:14

Ett urval av nattens händelser

Bedrägeri, Norrbotten En kvinna i Norrbotten är utsatt för bedrägeri där hon blivit av med en större summa pengar. Kvinnan blev uppringd där gärningsmannen sa att kvinnan blivit beviljad ett lån. Kvinnan som var oförstående låtsades kopplas till säkerhetsavdelningen för att där upprätta ett Swichskonto. Efter detta blir kvinnan av med ca 25-30 000 kr. Vissa tekniska spår är gjorda, anmälan bedrägeri är upprättat. Polisen vill härmed varna allmänheten gällande denna typ av bedrägeri. Lämna aldrig ut koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Någonsin. Kortuppgifter och koder är nycklar till dina pengar. Läs mer om hur du skyddar dig från bedragare på polisen hemsida: https://polisen.se/utsatt-for-brott/skydda-dig-mot-brott/bedrageri/telefonbedragerier---skydda-dig/ 18:28 Grovstöld Skellefteåhamn. Tre personer har gripits för grov stöld, männen som är  i 30- 40 års åldern har förts till polisstationen i Skellefteå. Männen är misstänkta för att ha stulit ca 1 ton koppar som förvarades på en adress i Skellefteåhamn. Husrannsakan på adressen har genomförts och männen är anhållna av åklagare. 01:45 Narkotikabrott, Öst på stan Umeå Efter ett bil stopp med fyra personer i bilen är en man i 25 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk och en man i  30 års åldern misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk. De bägge männen var passagerare i bilen och de bägge fördes till polisstationen i Umeå för provtagning och förhör. Patrullerna upprättade anmälan gällande narkotikabrott och de bägge frigavs efter provtagning och för förhör. I övrigt: (uppdatering av kommunikatör Marie Andersson) Fem viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen (i Nordmaling, Skellefteå, Dorotea, Robertsfors och Umeå). Inga personskador har rapporterats.

Sammanfattning vecka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 01:10

Ett urval av nattens händelser

Bedrägeri, Norrbotten En kvinna i Norrbotten är utsatt för bedrägeri där hon blivit av med en större summa pengar. Kvinnan blev uppringd där gärningsmannen sa att kvinnan blivit beviljad ett lån. Kvinnan som var oförstående låtsades kopplas till säkerhetsavdelningen för att där upprätta ett Swichskonto. Efter detta blir kvinnan av med ca 25-30 000 kr. Vissa tekniska spår är gjorda, anmälan bedrägeri är upprättat. Polisen vill härmed varna allmänheten gällande denna typ av bedrägeri. Lämna aldrig ut koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Någonsin. Kortuppgifter och koder är nycklar till dina pengar. Läs mer om hur du skyddar dig från bedragare på polisen hemsida: https://polisen.se/utsatt-for-brott/skydda-dig-mot-brott/bedrageri/telefonbedragerier---skydda-dig/ 18:28 Grovstöld Skellefteåhamn. Tre personer har gripits för grov stöld, männen som är  i 30- 40 års åldern har förts till polisstationen i Skellefteå. Männen är misstänkta för att ha stulit ca 1 ton koppar som förvarades på en adress i Skellefteåhamn. Husrannsakan på adressen har genomförts och männen är anhållna av åklagare.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 01:52

Ett urval av nattens händelser

23:09 - Trafikbrott. Centrala Jokkmokk Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen får föraren, en man i 30-årsåldern, motta en ordningsbot på grund av onödig och störande körning vid bostadsbebyggelse. 01:52 - Lugnt i länet 04:15 - Fortsatt lugnt Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 06:08 - Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
64%
SverigeJokkmokk

Brott jämfört med riket