facebook_pixelVidevägen 2C Norrbottens län, Piteå - hitta.se
Hitta.se

Videvägen 2C

941 42 Piteå, Piteå Norrbottens län

Adress i Munksund i Piteå i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Videvägen 2C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1960

Fastigheten på Videvägen 2C är ett flerfamiljshus byggt 1960.

Bolån i Piteå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Piteå. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Piteå

Boendemiljön i Munksund

Boendemiljön i Munksund

I området kring Videvägen 2 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (25%).

Wikipediafoton från närområdet

Badhusparken, Piteå
Furubergskyrkan
Grundvik
Strömbackaskolan

Människorna i Munksund

Människorna i Munksund

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Munksund bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Piteås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 926 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 452 518 kronor i lån.

-34%

Här i Piteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Videvägen 2C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,25% (0,60)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

33,832% (0,66)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 74% fler röster än riksgenomsnittet.

S+74%

Bostadsmarknaden i Munksund

i Munksund pågår och planeras det för 13 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 28 objekt till salu i Munksund

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Videvägen. Snitthyran är 5 000 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

282 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Kotten Ek för.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Munksund på Pitholmsgatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Furunäset Hotell & Konferens och Restaurang Munksundsgården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (537 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Munksund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 2 maj kl 02:23

Ett urval av kvällen och nattens händelser

17:51 Fjällräddning - Lillselet, Jokkmokk Polisen kontaktades gällande en kvinna som varit med om en skoterolycka. Hon hade skadat höften och armbågen. Polisregionens vakthavande befäl fattade beslut om fjällräddning enligt LSO, lag om skydd mot olyckor.  Fjällräddare kallades ut för att hjälpa kvinnan till en ambulanshelikopter och hon transporterades vidare till sjukhus för vård. Närmare 23-tiden på kvällen meddelade fjällräddningen att de åter var hemma.  19:13 Stöld - Notviken, Luleå Polisen beordrades till Notviken då två cyklar höll på att stjälas. Polisen träffade på två personer, män i 20-25-årsåldern, som misstänktes för stöld alternativt häleri och polisanmälan upprättades. 23:09 Misshandel - Piteå Polisen beordrades till Backens industriområde i Piteå. Anmälaren, en tjej i 20-årsåldern hade fått slag i ansiktet av en annan tjej, hon blev svullen vid ögat samt att hon fick en sårskada. En polisanmälan gällande misshandel upprättades.  02:00 Sammanfattningsvis har det varit en kväll och natt med hög arbetsbelastning. I Piteå är det mycket folk som samlats i centrum och en hel del fordon i samband med cruising. Polisen har i länet utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som resulterat i ordningsböter och polisanmälningar. Detta är ett urval från Piteå: På en 110-väg stoppades tre fordon för hastighetsöverträdelse. De fick böter och körkorten omhändertagna. Hastigheterna uppmättes till 215 km/h, 186 km/h, 174 km/h samt 118 km/h. Uppdatering klockan 09:58 av presstalesperson Åsa Mjörndal:  21:54 Misshandel, Piteå: Polisen larmas till ett bråk vid en mack i centrum där en man uppges ha misshandlats. Han förs med ambulans till sjukvård för omplåstring/kontroll. En man i 40-årsåldern grips och anhålls senare av åklagare. En anmälan gällande grov misshandel upprättas. 22:06 Misshandel, Luleå: Polispatrull beordras till en adress i Luleå där en man i 35-årsåldern uppges ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Ambulans kallas till platsen, men det är oklart om kvinnan behövt föras till vård. Mannen grips och anhålls av åklagare. En anmälan gällande misshandel upprättas. 03:12 Våldtäkt, Kiruna: En anmälan om att en man våldtagit en kvinna inomhus i samband med en fest inkommer till polisen. Mannen, som är i 25-årsåldern, anhålls under morgonen. En förundersökning gällande våldtäkt är inledd. Ärendet leds av åklagare.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 1 maj kl 08:37

Ett urval av nattens polisverksamhet 23:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.  Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 23:03 Grov misshandel, Boden: Polisen larmas till en en by i kommunen där en man uppges ha blivit misshandlad med ett vasst tillhygge. Mannen förs till sjukvård av en bekant. En person på plats grips och anhålls senare av åklagare. Förhör med de inblandade och med vittnen hålls. En anmälan gällande grov misshandel upprättas. 00:25 Misshandel, Kalix: Polispatrull beordras till en adress i Töre där det uppges ha varit bråk/slagsmål i samband med en fest. Det är oklart om någon behövt uppsöka sjukvård. En anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas. 03:01 Misshandel, Gällivare: Polispatrull larmas till en adress i Gällivare med anledning av ett bråk. En person ses om av ambulans. En anmälan gällande misshandel upprättas. 05:41 Trafikolycka, Piteå: Polispatrull beordras till Klubbgärdet med anledning av en singelolycka där en bil kört av vägen. En person förs till sjukvård med ambulans. 

Trafikkontroll

Rapporterat måndagen den 26 april kl 01:28

Urval av polisens arbete i trafiken under förmiddagen.

09:50 Boden: Bilförare på riksväg 97, Sävast, får ordningsbot för otillåten solfilm på framrutan. 11:45 Piteå: Vid en trafikkontroll på Hallgrensvägen/Timmerleden, Strömnäs, får sju förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. 11:57 Älvsbyn: Fyra förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på Jägargatan/Parkgatan i centrum. Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
72%
SverigeMunksund

Brott jämfört med riket