facebook_pixelVidevägen 2C Norrbottens län, Piteå - hitta.se
Hitta.se

Videvägen 2C

941 42 Piteå, Piteå Norrbottens län

Adress i Munksund i Piteå i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Videvägen 2C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1960

Fastigheten på Videvägen 2C är ett flerfamiljshus byggt 1960.

Bolån i Piteå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Piteå. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Piteå

Boendemiljön i Munksund

Boendemiljön i Munksund

I området kring Videvägen 2 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (25%).

Wikipediafoton från närområdet

Furubergskyrkan
Pitholmen
Grundvik
Årstjärnen, Norrbotten

Människorna i Munksund

Människorna i Munksund

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Munksund bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Piteås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 926 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 452 518 kronor i lån.

-34%

Här i Piteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Videvägen 2C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,25% (0,60)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

33,832% (0,66)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 74% fler röster än riksgenomsnittet.

S+74%

Bostadsmarknaden i Munksund

i Munksund pågår och planeras det för 13 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Munksund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

282 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Kotten Ek för.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Munksund på Pitholmsgatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Furunäset Hotell & Konferens och Restaurang Munksundsgården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (537 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Munksund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, vilt

Rapporterat lördagen den 17 april kl 11:06

Viltolycka på E4 vid Jävrebodarna.

En motorcykel och ett rådjur var inblandade i olyckan. Det finns inga rapporter om personskador, men rådjuret dog. Eftersöksjägare kommer att ta hand om kadavret.

Skadegörelse

Rapporterat fredagen den 16 april kl 06:22

Skadegörelse på butik utanför Piteå.

Polisen beordras till en butik utanför Piteå där en person ska ha tagit sönder en fönsterruta.  Polisen påträffar den misstänkte mannen. Ett förhör hålls. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 09:18

Polisen får flera samtal om ett bråk/slagsmål mellan två personer i Zonområdet.

Polispatruller beordras till platsen. När de kommer dit har det lugnat ner sig på platsen. Patrullen pratar med flera vittnen. En man omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks för misshandel, olaga hot, hets mot folkgrupp samt skadegörelse. En anmälan upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
72%
SverigeMunksund

Brott jämfört med riket