facebook_pixelPalatsvägen 11 Norrbottens Län, Töre - hitta.se
Hitta.se

Palatsvägen 11

952 44 Töre, Kalix Norrbottens Län

Adress i Töre i Töre i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Palatsvägen 11.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 80 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Töre.

Bolån i Töre - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Töre. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Töre

Tomten är ca 2007 kvadratmeter

Tomten, TÖRE 14:19, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TÖRE 14:19 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Töre

Människorna i Töre

Människorna i Töre

Pensionerade låg- och medelinkomsttagare i singelhushåll i villa utanför små- och medelstora städer

I Töre bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Kalixs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (41%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 562 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 834 663 kronor i lån.

-21%

Här i Kalix betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Palatsvägen 11 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,55% (0,90)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,132% (0,96)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+47%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Töre

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 14 897 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 11 626 kr/m2 och går upp med 28.93 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 330 meter från adressen ligger Töre skola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Roady och Töre camping i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (448 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger 5795 meter från adressen.

Händelser och brott i närheten av Töre

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 01:27

Trafikbrott i Töre.

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Ett föremål anträffas också så anmälan som ska upprättas gäller misstänkt grov olovlig körning samt brott mot knivlagen.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:05

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 00:00 Brand, Kalix Polis kallas till Töre med anledning av larm om brand i byggnad. Det är en brand i en bostad och två personer förs till sjukvård för kontroll. Polis upprättar anmälan gällande brand utan misstanke om brott. 01:52 Rattfylleri, Luleå Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Skurholmen. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han saknar dessutom körkort. Mannen tas med för provtagning och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott. En anmälan gällande misstänkt drograttfylleri och grov olovlig körning ska upprättas. 05:51 Trafikbrott, Kiruna Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning och anmälan gällande det ska upprättas. En ordningsbot (böter) utfärdas också till föraren för störande körning. Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 07:08

Ett urval av nattens händelser kl 17:00-03:00

17:16 - Grov olovlig körning. Töre, Kalix Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 50-årsåldern, misstänkt för grov olovlig körning då han saknar körkort. Polis skriver anmälan gällande detta brott. 17:57 - Grov olovlig körning. Töre, Kalix Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen visar det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, saknar körkort. Polis upprättar en anmälan gällande grov olovlig körning. 19:19 - Lugnt i länet Fem stycken viltolyckor har hittills inträffat. Inga personskador rapporterade. 20:10 - Skadegörelse alt stöld. Luleå  Polis kallas till ett lärosäte i Luleå med anledning av skadegörelse på en entrédörr. Polis söker i närområdet utan att träffa på några personer. Polis undersöker platsen och skriver en anmälan gällande skadegörelse alternativt stöld. 22:32 - Lugnt i länet 22:54 - Olovlig körning. Grankullen, Haparanda Polis stoppar och kontrollerar en A-traktor. Vid kontrollen blir föraren misstänkt för olovlig körning och fordonet tas i beslag för teknisk undersökning. 01:29 - Trafikbrott. Gällivare Polis kontrollerar en personbil som inte iakttagit stopplikt. Polis utfärdar en ordningsbot till föraren och omhändertar även dennes körkort. Sammanfattningsvis har det varit en kväll med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
16%
SverigeTöre

Brott jämfört med riket