facebook_pixel
Hitta.se

Magnus Claesson

Emma Ingelow

Cecilia Hjort Athler

Om Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB

Nuvab skapar möjligheter för näringslivet i Vetlanda att växa och utvecklas? Nuvab ägs av näringslivet och är Vetlanda kommuns operativa resurs för näringslivets utveckling och företagsklimat.

Med fokus på att stärka, stödja och utveckla näringslivet erbjuder vi allt från nätverk, utbildningar, samverkansaktiviteter till affärsutveckling och nyföretagarrådgivning.

Nuvab kan med kompetens och sitt stora och breda kontaktnät alltid erbjuda det som krävs för att stärka konkurrenskraften och utveckla företagen i Vetlanda kommun.

Nuvab är med och gör så att Vetlanda är attraktivt att leva, bo och verka i. På vår hemsida, nuvab.se och i våra sociala kanaler, kan ni följa vårt arbete för att skapa ett blomstrande näringsliv i Vetlanda.

Oavsett om du har etableringsplaner, funderingar kring förtagande och affärsutveckling eller vill veta mer om våra utbildningar och evenemang - kontakta oss!

Vad tycker du om Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Älggatan 2, 574 40 Vetlanda

Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB har verksamhet på Älggatan 2, Vetlanda. 

Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB gick med vinst (2021)

Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB gick med vinst, 149 000 kr. Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB ökade sin omsättning med 7,78% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB:

Bolaget skall för främjande av utbildning, utveckling och information inom olika ämnesområden, i första hand med teknisk inriktning, bedriva utbildningsverksamhet, sälja konsulttjänster och förmedla personal till företag i Vetlanda Kommun med omnejd. Samverkan skall ske med gymnasieskolan genom att bolagets tekniska utrustning ställs till skolans förfogande. Bolaget äger å sin sida rätt att efter gemensam planering nyttja skolans utrustning och lokaler.

Verksamheten ingår i:

Nuvab Näringslivsutveckling i Vetlanda AB

Organisationsnummer:

556316-2550

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1988-01-15

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

72190 - Annan naturvetenskaplig och teknisk forskning och utveckling

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-655 02 61

Mobilformat för 070-277 18 95

Mobilformat för 073-510 61 09