Vi hjälper ditt företag synas mer
  • checkmarkNå fler potentiella kunder
  • checkmarkBli sedd av fler i sökresultaten
  • checkmarkGör det enklare för kunder att kontakta ditt företag

Genom denna intresseanmälan lämnar du över personuppgifter till Hitta. Information om hur Hitta behandlar dina personuppgifter finner du här.

InterfloraBilprovningenAhusbyggArbetsformedlingenComfortMMSVeterankraftHeadspot
Interflora
Bilprovningen
Ahusbygg
Arbetsformedlingen
Comfort
MMS
Veterankraft
Headspot

Bli en del av hitta.se du också!

28 tusen

Företagskunder på hitta.se

8,5 miljoner

Besök på företagssidor i månaden

1,5 miljoner

Kontakter till företag i månaden

Sökprioritering - syns högst upp på hitta

Hur synligt ska ditt företag vara i listan? Väljer prioriteringsgrad och fånga kunderna genom att hamna högre upp.
Bild

Stick ut från mängden med Premium

För dig som vill synas med ditt varumärke och hamna högre upp i sökresultaten. Du profilerar enkelt din sida via företagskontot vi skapar åt dig.
Uppgradera nu

2 995 kr/år

exklusive moms

Bild

4 miljoner användare med Display & Integrationer

Vi har flera av Sveriges mest välbesökta sidor där man får mer information om personer, företag, platser och område

integrations

Kunder som älskar oss

Glasögonmagasinet

“Att mäta exakt hur många slutförda bokningar som genereras från internet in i vår tidbok ger mig en unik trygghet. Nu vet jag att investeringen genererar det tillbaka till företaget som jag kan förvänta mig”

VD Glasögonmagasinet Optik Sweden AB
Martin Åberg
VD Glasögonmagasinet Optik Sweden AB

Vanliga frågor

Digital marknadsföring innebär all typ av marknadsföring online med målet att öka försäljningen av ett företags tjänster eller produkter. Det kan ske på olika sätt så som annonsering, bättre synlighet på Google (SEO) eller synlighet på hitta.se etc. Att synas bättre på hitta.se innebär att synas för miljontals besökare i månaden. Du syns bättre genom att komma högre upp i sökresultaten och med en snyggare samt bättre företagspresentation.

För att synas på Google så räcker det inte med att ha en hemsida utan det krävs även att du hela tiden arbetar med att förbättra innehållet på hemsidan. Även fast du arbetar flitigt med hemsidan så är det inte alltid tillräckligt. I de fallen är det väldigt användbart att använda synligheten av ditt företag på andra stora hemsidor som redan har mycket trafik och potentiella kunder till ditt företag. Hitta.se, som är en av Sveriges största hemsidor, är en utmärkt plats att synas på. Genom att köpa våra tjänster så förbättrar du inte enbart din synlighet på hitta.se utan även på Google.

Sökmotoroptimering, eller SEO, innebär ett aktivt arbete med att få en hemsida att synas bättre på Google vid olika sökningar. Bättre synlighet på Google innebär fler besökare som i sin tur leder till mer försäljning. Det går att förbättra synligheten på flera sätt där du bland annat kan arbeta med hemsidans innehåll men även genom att driva trafik från andra stora hemsidor så som hitta.se

Kostnaden kan variera väldigt mycket från några hundra kronor till flera tusen i månaden. Beroende på hur väl du vill synas och i vilka sammanhang så kan priset antingen vara högre eller lägre. Genom att välja hitta.se som din marknadsföringskanal så väljer du ett prisvärt alternativ med många potentiella kunder. Med flera miljoner besökare i månaden så förbättrar du chanserna till ökad försäljning.

Fördelen med digital marknadsföring är att alla idag använder sig av internet vilket är en väldigt bra plats att synas på för att göra reklam för sina tjänster eller produkter, oavsett vilken bransch. Genom marknadsföring på stora hemsidor som hitta.se så väljer du att synas mot flera potentiella kunder som du annars haft svårt att nå ut till.

Det finns flera sätt att få sin hemsida att synas bättre, man kan antingen förbättra innehållet på hemsidan så att det bättre passar olika googlesökningar eller öka synligheten på andra stora hemsidor som på så sätt ökar trafiken till din hemsida. Genom att bli kund på hitta.se så ökar du din synlighet på både hitta och Google vilket ökar chansen till att få fler potentiella kunder till din hemsida.

Sökoptimeringen fungerar på så sätt att du förbättrar innehållet på din hemsida för att bättre passa in på de sökningar som personer gör i sökmotorer som Google. Det finns även metoder så som att skapa fler länkar till hemsidan för att öka trafiken, vilket också är väldigt viktigt. Med hemsidor som hitta.se, som har flera miljoner besökare i veckan, så kan du driva mer trafik till din hemsida och få fler kunder.

Priset för sökoptimering kan variera mellan några hundra kronor till flera tusen i månaden. Det finns flera sätt att jobba med sökoptimering på, den vanligaste metoden är att förbättra innehållet på sin egen hemsida. Det finns också metoder som innebär att driva mer trafik från andra stora hemsidor vilket gynnar din hemsida och ökar chansen till fler kunder. Ökad synlighet på hitta.se innebär ökad synlighet på Google vilket innebär förbättrad sökoptimering av ditt företag och er hemsida.

Hitta.se har tusentals besökare till sina sökresultat varje dag. Med Sökprioritering kan ni se till att just ert företag kommer upp bland de första placeringarna i sökresultaten och sticker ut lite extra bland alla Sveriges företag. Ni kan prioritera ert företags synlighet på tre olika nivåer, beroende på hur ert behov ser ut och hur mycket nu vill sticka ut.

Ni tar kontrollen över er företagssida på hitta.se som gör det lättare för nya och gamla kunder att kontakta er och förestå ert företag. Ni får en beskrivande text, er logga, samt en stor omslagsbild som ramar in er sida på ett personligt sätt. Ni kan även välja att ha upp till 6 stycken länkar (med bilder) till er egen hemsida, facebook eller annan plattform. Med denna produkt slipper ni reklam annonser som kan ta fokus från era kunder.