facebook_pixelNynäshamnsbostäder AB - Lövlundsvägen 8A, Nynäshamn | hitta.se
Hitta.se
Lövlundsvägen 8A Karta

Leveransadress

Box 257
149 23 Nynäshamn

Om Nynäshamnsbostäder AB

Nynäshamnsbostäder är ett helägt kommunalt bostadsbolag.

Våra bostadsområden ligger utspridda från kulturbygden Sorunda, gamla bruksorten Stora Vika, golf- och hästrika orten Ösmo till centrala Nynäshamn. Vi har allt från lägenheter med strålande utsikt till radhus med egna täppor. Oavsett var i kommunen du väljer att bo så har du naturen runt hörnet. När du väljer att bo hos oss i Nynäshamnsbostäder väljer du en fri och flexibel boendeform. Samtliga områden har en egen områdesansvarig som hjälper dig som boende med små och stora bekymmer.

Vad tycker du om Nynäshamnsbostäder AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Lövlundsvägen 8A, 149 30 Nynäshamn

Nynäshamnsbostäder AB har verksamhet på Lövlundsvägen 8A, Nynäshamn. 

Nynäshamnsbostäder AB har 6 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Nynäshamnskontoret är Nynäshamnsbostäder AB i Nynäshamn.

Nynäshamnsbostäder AB gick med vinst (2020)

Nynäshamnsbostäder AB gick med vinst, 30 592 000 kr. Nynäshamnsbostäder AB ökade sin omsättning med 5,62% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 23 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för AB Nynäshamnsbostäder:

Bolaget är ett allmännyttigt bostadsföretag och har till föremål för sin verksamhet att inom Nynäshamns kommun förvärva, äga bebygga, förvalta, förädla och försälja fastigheter och tomträtter med bostadslägenheter och därtill tillhörande kollektiva anordningar samt även med lokaler i de fall lokalerna utgör en mindre del av dessa fastigheter och används för kommunal verksamhet eller är kommersiella lokaler som har ett tydligt samband med den övriga verksamheten. Bolaget ska i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja bostadsförsörjningen i Nynäshamns kommun och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande och inflytande i bolaget.

Verksamheten ingår i:

AB Nynäshamnsbostäder

Organisationsnummer:

556292-3747

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Nynäshamns Kommun

VD:

Sanja Batljan

Bolaget registrerat:

1987-04-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-520 687 00