facebook_pixelOliver Sjödin Lokrantz, Rönö Mullingstorp 4, Vikbolandet | hitta.se
Hitta.se

Oliver Sjödin Lokrantz

Oliver Sjödin Lokrantz

Om Oliver Lokrantz på Rönö Mullingstorp 4

Om Olivers bostad på Rönö Mullingstorp 4

Ett hus på 120 m2

Oliver bor i en hus på 120 m2 (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i området. Husets byggår är 1952.

hammer-alt

Bostadsägare i Norrköping renoverar ofta hemma- offerter från proffs får de via proffs.se

Bostadens värde

Värdering på bostaden saknas.

Bolån på Vikbolandet - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Vikbolandet. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån på Vikbolandet

Boendemiljön kring Rönö Mullingstorp 4

541 meter till närmaste vatten

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (541 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (91 meter) från adressen.

Boendemiljön kring Rönö Mullingstorp 4

Drönarfoton över Rönö

En drönare har flugit över Rönö och tagit drönarbilder med 360° helikopterperspektiv. Se bilder över Rönö eller kolla om ditt hus finns med.

Drönarkartan – se fler foton från ovan.

Människorna i kvarteret runt Rönö Mullingstorp 4

Kolla nya grannar nära Rönö Mullingstorp 4

Få koll på alla nyinflyttade och grannar i grannskapet.

I närheten av Rönö Mullingstorp 4

Lokaltrafik i närheten av Rönö Mullingstorp 4