Hitta.se

Ownit Broadband AB

i Solna

Org.nr. 556608-9933

Kundtjänst

Högtider kan påverka öppettiderna

Om Ownit Broadband AB

Ownit Broadband AB är verksam inom trådbunden telekommunikation. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2004. Ownit Broadband AB omsatte 344 881 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Ownit Broadband AB har 2.8 i betyg!

Ownit Broadband AB har betygsatts av 13 personer varav nio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.8 /5

13 betyg. 9 kommentarer

Monica K.

för 2 månader sedan

Ownit ljuger och stänger av ditt bredband via sms,hävdar att inte överenskommet avtal gäller.. Otrevlig,oproffsig,inget intresse av att försöka reparera skadan.Det gör ont.

Michael H.

för mer än ett år sedan

Ownit är grymma. Inget snack om saken. Löser allt som går fel, och det är sällan saker strular

Claudia L.

för mer än ett år sedan

BRF bytte till Ownit. Ownit klarade inte av att aktivera tjänsten . Det tog fyra dagar för en tekniker att komma och då för att jag ringde deras underleverantör själv. Trots att det inte går att arbeta hemifrån kompenserar inte Ownit ekonomiskt för att ”det ligger inom deras handläggningstid”. Kundtjänst är inte särskilt hjälpsam. Internet fungerar sämre sedan Ownit tog över. Vår förra förening bytte till Ownit och det var konstant krångel med tjänsten och den utlovade hastigheten levererades aldrig. När man kontaktade kundtjänst tyckte dem att man fick vara nöjd med det man fick.

Josefin B.

för mer än ett år sedan

Värdelösa!! Bredbandet fungerade inte på en hel dag vilket gjorde att jag inte kunde arbeta. De visste inte vad det berodde på och skyllde på min router. Det visade sig vara en avgrävd kabel och den kompensation jag skulle få för en hel dag utan bredband var 6 kr!!! Sjukt otrevlig kundservice har de som inte vet vad trevlig el service betyder.

Rolf Ö.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt hjälpsamma

Maria F.

för mer än ett år sedan

Ownit måste vara den i särklass sämsta leverantör någonsin. Fick installerat fiber med router. Routern har inte funkat tillfredsställande någon gång – tappar wifi plus varken trådlöst eller trådat är i närheten av utlovad kapacitet. Efter snart 2 månader och åtskilliga samtal och chattar till supporten där jag varje gång blivit ombedd att göra en felsökning har det konstaterats av Ownit själva vid de senaste två tillfällena att routern var felaktig och behövde bytas. Hör ingenting på två veckor och påminner, inget händer på ytterligare en vecka och när jag sedan ska kolla vad som händer blir jag ombedd att felsöka igen... När jag vägrar att göra detta med hänvisning till att det ligger ett ärende gällande utbyte av routern (har skriftligt på detta) så vägrar de hjälpa mig och stänger ärendet. Jag har nu inget annat val än att reklamera hela installationen. Att Ownit påstår sig ha nöjda kunder är för mig obegripligt. Har aldrig varit så här missnöjd.

Achned

för mer än ett år sedan

Bästa operatören för bredband, helt klart. Andra som kommenterar verkar inte veta vad de pratar om.

Age

för mer än ett år sedan

Ownit har ej ägt ansvar för att de inte lyckats leverera i nivå som tidigare leverantör. Problem uppstod direkt vid leverantörsbytet Trots det avsäger sig Ownit allt ansvar för malfungerande wifi-tjänst. Uppmanar enbart mig som slutkund att själv köpa annan router än deras men ger inte ens någon vägledning kring vilken prestanda som bör införskaffas. Ett dylikt agerande kan tyvärr inte betraktas som seriöst.

Fredrik

för mer än ett år sedan

Det har nu hackat och strulat i 6månader. Man blir tokig.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Garvis Carlssons Gata 3, 169 41 Solna

  Ownit Broadband AB har verksamhet på Garvis Carlssons Gata 3, Solna. 

  Ownit Broadband AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Solnaskontoret är ATM AB i Täby.

  Ownit Broadband AB gick med vinst (2021)

  Ownit Broadband AB gick med vinst, 70 902 000 kr. Ownit Broadband AB ökade sin omsättning med 13,97% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Ownit Broadband AB:

  Bolaget skall bedriva försäljning av helhetslösningar för bredband och telefoni ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Ownit Broadband AB

  Organisationsnummer:

  556608-9933

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Telenor Sverige AB

  VD:

  Bjørn Ivar Moen

  Bolaget registrerat:

  2004-08-14

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  61100 - Trådbunden telekommunikation

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-525 073 00