Hitta.se

Parkman i Sverige AB

i Täby

Org.nr. 556614-8853

Hörnåkersvägen 12 Karta

Leveransadress

Box 2895
187 28 Täby

Besök

Om Parkman i Sverige AB

Parkman i Sverige AB är verksam inom övriga stödtjänster till landtransport och hade totalt 71 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 11 personer sedan 2021 då det jobbade 60 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2001. Parkman i Sverige AB omsatte 429 975 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

2.3
13 omdömen
M

Manol D.

för mer än 6 månader sedan

VARNING ! Parkman arbetar med Mafia liknande metoder!

S

Sonja L.

för mer än 6 månader sedan

dåligt bemötand3e

L

Lennart H.

för mer än ett år sedan

Den 10 juni blev jag felaktigt debiterad 900 kr, där det påstods att jag stått parkerade i två dygn. Jag betalade och reklamerade samma dag och fick svar från kundservice att de hade lämnat över till ekonomiavdelningen för åter -betalning. Ingenting hände varför jag åter reklamerade efter en vecka varpå jag åter fick svar och löfte om återbetalning. Ingenting hände på ytterligare en vecka och jag reklamerade på nytt och krävde betalning inom två dagar och fick en ursäkt och löfte om betalning. Idag, efter två dagar har ingen återbetalning skett och det tycks som om Parkman planerar att stjäla mina rättmätiga pengar. Om Parkman i Sverige tycker jag inte.

Läs mer...
L

Lena G.

för mer än ett år sedan

Värdelös kundservice, aggressivt bemötande och noll flexibilitet för att korrigera missförstånd är inte ett företag jag vill stötta så aldrig mer parkering hos er.

L

Lise-Lott K.

för mer än ett år sedan

Varför drar parkman dubbla avgifter Jag har problem med parkman varje gång Använder personalparkering Ibland står det på displayen när jag kör ut betalning som en vanlig betalande 140 kr istället för 40 kr Får faktura hem på avgiften trots att den ska dras på kortet 40kr nu blir det 70 kr påslag från fakturan gift Automater som aldrig fungerar Jag undrar om Parkman sätter detta i ett systematiskt system för att tjäna så mycket pengar som möjligt för att devet att människor inte bråkar om några 10 Fy så oseriöst företag

Läs mer...
B

Blanca C.

för mer än ett år sedan

Funkar inte! Kunde inte använda mitt bankkort för att betala min parkering plats. Men har betalat tydligen någon annans. Med mitt bankkort som inte funkar annars. Inte på deras hemsida heller. Skickar kvitton som bevis. Det var draget också från mitt konto så det stämmer med summan på kvitto. Fick ingen förklaring till detta. Det är inte första gången det händer. Annars fick jag bra hjälp med deras Kundservice. Och kunde äntligen betala aktuella summan så att det inte blev skickat fakturan med påslag. Det dubbla. Det borde vara mer säker och lättare system. Kommer inte använda mig av Parkman i framtiden.

Läs mer...
K

Klas

för mer än ett år sedan

Tar ut avgift på handikapparkering DÅLIGT

A

Anders B.

för mer än ett år sedan

Fick påminnelse utan att först fått en faktura!Byt er slogan till Parkman - vi missköter parkeringen

A

Anna

för mer än ett år sedan

Upprepade gånger skickat faktura med påminnelse utan att skicka ursprungsfaktura innan. Dessutom ospecade fakturor, står varken datum eller plats för parkering. Tagit mer betalt än den egentliga parkeringstiden. Ter sig helt oseriösa!

Läs mer...
C

Camilla

för mer än ett år sedan

Parkeringsautomaten lämnade inget kvitto så jag mailade Parkman. Fick mitt kvitto på mail 12 minuter senare. Och detta var 21.30 en lördagskväll!!! Det kallar jag service!!!

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Hörnåkersvägen 12, 183 65 Täby

  Parkman i Sverige AB har verksamhet på Hörnåkersvägen 12, Täby. 

  Parkman i Sverige AB gick med vinst (2022)

  Parkman i Sverige AB gick med vinst, 24 266 000 kr. Parkman i Sverige AB ökade sin omsättning med 21,44% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 71 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Parkman i Sverige AB:

  Bolagets verksamhet är att driva parkeringsanläggningar för fordon, utföra parkeringsövervakning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Parkman i Sverige AB

  Organisationsnummer:

  556614-8853

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  VD:

  Per Thorvald Edlund

  Bolaget registrerat:

  2001-08-27

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  52219 - Övriga stödtjänster till landtransport

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-734 90 00