Hitta.se
Partillebo AB - Kontor - Fastighetsbolag
Partillebo AB - Kontor

Partillebo AB - Kontor

i Partille

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556053-6418

Växel

Stängt
Kyrktorget 51 Karta

Leveransadress

Box 87
433 22 Partille

Om Partillebo AB - Kontor

Partillebo är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 900 bostäder och ca 240 000 kvm lokaler i Partille kommun. Vi är ca 85 st anställda. Vi kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Vårt mål är att skapa den absolut bästa och mänskligaste bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov. Det är därför glädjande när hela 98 % av våra hyresgäster i en undersökning säger sig vara nöjda med sitt boende hos Partillebo. 


5.0
2 omdömen

Karta och andra adresser

Kyrktorget 51, 433 33 Partille

Partillebo AB - Kontor har verksamhet på Kyrktorget 51, Partille. 

Partillebo AB - Kontor har 5 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Partilleskontoret är Partillebo AB - Fastighetsskötarkontor/Drift i Partille.

Partillebo AB - Kontor gick med vinst (2022)

Partillebo AB - Kontor gick med vinst, 295 335 000 kr. Partillebo AB - Kontor ökade sin omsättning med 5,9% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 85 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Partillebo AB:

Bolaget, som är ett allmännyttigt kommunalt bostadsaktiebolag, har till föremål för sin verksamhet att inom Partille Kommun förvärva fastigheter eller tomträtter för att därpå uppföra och förvalta bostadshus, affärslägenheter och kollektiva anordningar. Bolaget ska också förvalta fastigheter, byggnader och lokaler för kommunal verksamhet samt äga och förvalta aktier i företag, som äger fastigheter för kommunala ändamål. I övrigt ska bolaget bedriva verksamhet och vidta åtgärder, som är förenliga med den kommunala kompetensen. Ändamålet med bolagets verksamhet är att bolaget i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja kommunens behov av bostadsförsörjning, kompletterande kommersiella lokaler och annan service samt lokaler för den kommunala verksamheten genom att äga 'och/eller förvalta dessa fastigheter. Bolagets verksamhet ska bedrivas enligt affärsmässiga principer. Bolaget ska i sin verksamhet erbjuda sina hyresgäster möjlighet till boendeinflytande.

Verksamheten ingår i:

Partillebo AB

Organisationsnummer:

556053-6418

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Partille Kommun

VD:

Mats Lennart Nilsson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-44 07 70