PASTAHANTVERKET
Vill du lära dig att göra pasta av en äkta Sfoglina?
Det som är unikt för Pastahantverket är att du får lära dig att kavla pasta för hand. Inga maskiner används. Du använder en sk Mattarello - en italiensk lång kavel, som används till just detta ändamål. Det är både lätt och svårt. Det lätta är att du kommer att lära dig att kavla för hand ganska snabbt, och kunna fortsätta med det hemma. Det svåra är att det finns flera tekniker för det. Du kommer att lära dig dessa under en kursdag. Dessa tekniker finns också att titta på på de instruktionsfilmerna som finns här.
På Pastahantverket gör vi klassisk Bolognapasta, vilket är: tagliatelle , tortellini, tortelloni, lasagne, ravioli mm. Vi utgår från de klassiska Bolognasmakerna.
Den klassiska fyllningen är med en ricottabas, och då med parmesan, muskot och lite persilja och vitlök. Väldigt sparsmakat och mer som en helhet än att någon ingrediens tar över. Alla de större fyllda; tortelloni och ravioli kan fyllas med ricottafyllning, men med olika smakinriktningar.
Gör lyxig pasta tillsammans som ett företagsevent. Det kan alltså vara en mindre workshop eller att ni gör hela middagen själva. Ni som sällskap kan vara ett kompisgäng, det kan gälla en födelsedag som ska firas, en möhippa, ett släktkalas – eller ett företag som behöver göra något roligt tillsammans.
Ni gör något praktiskt och väldigt gott tillsammans som alla kan njuta av.
Verksamheten ingår i: | Helena Törnblom AB |
Organisationsnummer: | 556843-9649 |
Bolagsform: | Aktiebolag |
VD: | Helena Ylva Margareta Törnblom |
Bolaget registrerat: | 2011-04-05 |
F-skatt: | Ja |
Momsregistrering: | Ja |
Svensk Näringsgrensindelning - SNI: | 70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation |