Hitta.se

PostNord Företagscenter

i Landskrona

Org.nr. 556128-6559

Kundtjänst

Besök

Stängt

Om PostNord Företagscenter

PostNord Företagscenter är verksam inom verksamheter som utövas av huvudkontor och hade totalt 274 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 12 personer sedan 2021 då det jobbade 262 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1994. PostNord Företagscenter omsatte 1 797 842 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

PostNord Företagscenter har 2.6 i betyg!

PostNord Företagscenter har betygsatts av 64 personer varav 32 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.6 /5

64 betyg. 32 kommentarer

Bela J.

för 2 veckor sedan

Ni har försökt leverera ett packet utan att avisera när ni skulle komma. Skall vi stå till ert förfogande hela dagen? Bela Jordaky 0705623108

Per-Olof Å.

för 2 månader sedan

Sämsta kundtjänst. Kan inte förklara om har som rutin att ringa mott. vid leverans eller bara åka vidare om de inte ser någon på adressen utan att lämna gods. Bra på bortförklaringar däremot.

Micke P.

för 4 månader sedan

Får säga att jag inte haft några problem med PostNord mer än igår när jag skulle lämna ett tungt paket som inte kunde lämnas på serviceställe. När jag kört till Landskrona efter att kontrollerat vilka öppettider dom har (15-18) och kommer fram för att bli bemött med en lapp på dörren om att dom under perioden V27-32 har ändrat sina öppettider till 15-17. Fick köra hem igen (2 mil enkel resa) och körde tillbaka till PostNord idag igen och då blev jag bemött av en väldigt trevlig kvinna, när jag berättade om incidenten så beklagade hon och menade att även hon hade reagerat och att hon skulle ta upp det högre upp (det är ju trots allt inte hennes fel). Men som sagt rent generellt så är jag nöjd med PostNord.

Pär N.

för 6 månader sedan

PostNord har Sveriges absolut sämsta telefonservice. När man som företagare sitter i telefonkö i 45 minuter börjar man under om det inte är dags att byta ut hela ledningen på PostNord tillsammans med styrelsen. Om man sköter sin kundbas på detta sätt vet man inte vilket uppdrag man har. 1 är ett för högt betyg.

Björn E.

för mer än 6 månader sedan

Det verkar helt omöjligt att komma i kontakt med PostNord i Sverige. Har nu suttit i telefonkö i 3 dagar - cirka 40 minuter varje gång. En röst säger "Alla är för närvarande upptagna i samtal vi ber dig därför vänta. Vi besvarar ditt samtal så snart vi kan". "Så snart vi kan" verkar betyda aldrig??

Göran L.

för mer än 6 månader sedan

Katastrofalt bemötande på Löara företagscenter. Den suraste och minst tillmötesgående dam jag någonsin träffat på. Borde omplaceras till någon hittegodsavdelning

Jerker N.

för mer än 6 månader sedan

Ringde kundtjänst, väntade först 40 minuter, nästa samtal 20 minuter, Sveriges sämsta kundtjänst! Har inte fått tag i någon ännu! Botten!

Sture F.

för mer än 6 månader sedan

Uruselt

Tore A.

för mer än 6 månader sedan

bottenbetyg

Tom P.

för mer än 6 månader sedan

Sämsta

Karta och andra adresser

Lodjursgatan 3, 261 44 Landskrona

PostNord Företagscenter har verksamhet på Lodjursgatan 3, Landskrona. 

PostNord Företagscenter har 43 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Landskronaskontoret är E P P Elektronisk Postproduktion i Göteborg.

PostNord Företagscenter gick med förlust (2022)

PostNord Företagscenter gick med förlust, -1 414 537 000 kr. PostNord Företagscenter ökade sin omsättning med 7,93% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 274 anställda, snittlönen har ökat 0,03%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Postnord Group AB:

Bolaget skall med huvudinriktning på den svenska marknaden direkt eller genom dotter- eller intressebolag bedriva rikstäckande postverksamhet jämte annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare direkt eller genom dotter- eller intressebolag genom lantbrevbäringen, gentemot kund, utföra grundläggande betaltjänster i Sverige på begäran av den som tillhandahåller tjänsterna på uppdrag av staten, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Postnord Group AB

Organisationsnummer:

556128-6559

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

PostNord AB

VD:

Annemarie Gardshol

Bolaget registrerat:

1994-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

70100 - Verksamheter som utövas av huvudkontor

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-333 310