facebook_pixelPostNord Företagscenter - Karlavägen 102, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
måndag08:30 - 19:00
tisdag08:30 - 19:00
onsdag08:30 - 19:00
torsdag08:30 - 19:00
fredag08:30 - 19:00
lördag10:00 - 15:00
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om PostNord Företagscenter

PostNord Företagscenter är verksam inom verksamheter som utövas av huvudkontor och hade totalt 339 anställda 2019. Antalet anställda har minskat med 3 personer sedan 2018 då det jobbade 342 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1994. PostNord Företagscenter omsatte 1 750 513 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

PostNord Företagscenter har 1.0 i betyg!

PostNord Företagscenter har betygsatts av fem personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

5 betyg. 3 kommentarer

Jan C.

för mer än 6 månader sedan

Ledorden tycks vara: Nej det går inte, så kan man inte göra, det här kommer nog inte att fungera med ett leende på läpparna, nu har jag äntligen satt en kund på plats igen! ISF vi ska försöka hjälpa dig. Påminner om öststatsmentalitet. Personalen verkar vara rekryterad från Samhall, kanske ett sätt att spara pengar, skulle aldrig anlita dom frivilligt, men nu var jag tvungen eftersom mottagaren beställt retur via PN.

Företagsägare

för mer än ett år sedan

Katastrof, sänder ingen faktura på en tjänst, ingen påminnelse, inget meddelande om ngt, utan stänger ned tjänsten och meddelar våra kunder ngt som vi ej känner till! Eventuellt "adressaten okänd" vilket är till stor skada. Får betalt per omgående när vi får veta problemet men tjänsten öppnas ej ändå nu snart en månad sedan. Tvärtom så häver de ingånget avtal utan förvarning. Vi är kund sedan snart ett decennium och acceptar inte denna behandling.

Anna

för mer än ett år sedan

Så otrevlig personal. De ler aldrig, säger inte "hej", tittar aldrig upp och ber en vänta om de håller på med något annat mitt framför en. Jag sorterar alltid i A och B post + efter Stockholms område eller övriga Sverige. Sist jag lämnade in en stor bunt som var sorterat så tittade tjejen på bunten och frågade om det var sorterat, jag svarade att det var det och hon säger då: "Tja, vi måste ändå sortera dem." och tog bort gummibanden runt högarna och sorterade själv. Dåligt!

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Karlavägen 102, 115 26 Stockholm

PostNord Företagscenter har verksamhet på Karlavägen 102, Stockholm. 

PostNord Företagscenter har 342 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är PostNord Sverige AB i Solna.

PostNord Företagscenter gick med förlust (2019)

PostNord Företagscenter gick med förlust, -1 423 391 000 kr. PostNord Företagscenter minskade sin omsättning med -7,61% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 339 anställda, snittlönen har ökat 0,04%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Postnord Group AB:

Bolaget skall med huvudinriktning på den svenska marknaden direkt eller genom dotter- eller intressebolag bedriva rikstäckande postverksamhet jämte annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare direkt eller genom dotter- eller intressebolag genom lantbrevbäringen, gentemot kund, utföra grundläggande betaltjänster i Sverige på begäran av den som tillhandahåller tjänsterna på uppdrag av staten, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Postnord Group AB

Organisationsnummer:

556128-6559

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

PostNord AB

VD:

Annemarie Gardshol

Bolaget registrerat:

1994-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

70100 - Verksamheter som utövas av huvudkontor

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-333 310