Hitta.se

PostNord Malmö Ribersborgsv.

i Malmö

Besök

Om PostNord Malmö Ribersborgsv.

PostNord Malmö Ribersborgsv. är verksam i Malmö.

3.8
10 omdömen
K

Köksal C.

för en månad sedan

hej jag har skickat ett packet till okan atas Solöjedalen 7. Rnders Danmark id nr cc641414799se psnr 8930 Randers Danmark packetet har inte komit fram till de snälla ni

D

Désirée M.

för en månad sedan

Alltså, folket som jobbar där ska ta emot och lämna ut paket... det klarar de galant. Och skojar man med dem lite så fnissar de.

A

Alice V.

för 4 månader sedan

Bra bemötande, tydliga, lyhörda, mycket bra hjälp! 👍😊

A

Annika L.

för 5 månader sedan

väntar på paket från holland. och väntar och väntar. kontaktar leverantör och får då veta att paketet skulle varit o levererats 31/8. Vi har inte fått ngn info från postnord att man försökt leverera eller att man lämnat paketet på postnord ribersborg. Ingen info att paketet låg på postkontoret, ingen lapp, inget samtal, inget sms INGET. visade sig sedan returnerats till leverantören i holland och vi fick inte våra saker.

Läs mer...
A

Anton G.

för mer än ett år sedan

Alltid trevliga, aldrig några bekymmer. Snabbt, effektivt, aldrig köer och alltid ett leende :) Trist att någon boomer ska ge 1 i betyg för att ett företag de inte ens kan stava till ställt till det med leverans och att detta kontor får ta smällen.

Läs mer...
J

Johan J.

för mer än ett år sedan

Alltid bra service. Löser det mesta

C

Christina W.

för mer än ett år sedan

Urdåligt har suttit i 2 dagar och väntat på ett pkt först skulle det komma 8-13 sen dagen efter 9-15 Sen i telefon säger de öppet 8-20 välkommen åter klockan var 15.15 nä jag ringde. Ska prata med conviq om detta ikke acceptabelt Mvh Christina Wennerberg

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Ribersborgsvägen 14D, 217 53 Malmö

PostNord Malmö Ribersborgsv. har verksamhet på Ribersborgsvägen 14D, Malmö. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)