Hitta.se

Om Presto Brandsäkerhet AB

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd med tillhörande rikstäckande service. Företaget är svenskägt och startade 1959.

 

Vi hjälper våra kunder med att skapa ett brandskydd som lever upp till alla lagar och förordningar. Vi lyssnar noga på vilka behov just du har, hur din verksamhet ser ut och hur du vill arbeta med dessa frågor. Över 50 års erfarenhet och ett brett produktprogram innebär att kan vi lägga upp brandskyddsarbetet på rätt sätt oavsett vilken typ av verksamhet du bedriver.

Vad tycker du om Presto Brandsäkerhet AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Kavelvägen 14, 894 35 Själevad

Presto Brandsäkerhet AB har verksamhet på Kavelvägen 14, Själevad. 

Presto Brandsäkerhet AB har 46 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Själevadskontoret är Presto Brandsäkerhet AB i Söderhamn.

Presto Brandsäkerhet AB gick med vinst (2020)

Presto Brandsäkerhet AB gick med vinst, 21 845 000 kr. Presto Brandsäkerhet AB minskade sin omsättning med -5,11% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 387 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Presto Brandsäkerhet AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, att äga och förvalta aktier och andelar i dotterbolag och därmed förenlig verksamhet samt för sin verksamhet förvalta fast och lös egendom, därtill skall bolaget bedriva rådgivning inom säkerhet, service och försäljning av brandredskap samt erbjuda tjänster inom utbildning och installation inom säkerhet och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Presto Brandsäkerhet AB

Organisationsnummer:

556112-0584

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Presto Group AB

VD:

Tor Filip Bjurström

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

28290 - Övrig tillverkning av maskiner för allmänt ändamål

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-452 00 00