Hitta.se

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

i Stockholm

Org.nr. 556740-8918

Katrinebergsvägen 6 Karta

Besöksadress

Devo It
751 75 Uppsala

Om PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen är verksam inom specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus och hade totalt 362 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 20 personer sedan 2020 då det jobbade 382 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2007. PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen omsatte 409 104 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen har 2,5 i betyg!

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen har betygsatts av tio personer varav åtta även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,5 /5

10 betyg. 8 kommentarer

Frida B.

för mer än 6 månader sedan

Dåliga på att meddela om hur det det går, vad man ska göra där och hur länge. Fick ringa två gånger för att ingen hade hört av sig på två månader. Fick helt olika information - så sjukt oklart. Känt mig kränkt två av tre gånger när jag gått dit. Hade mer än gärna gått någon annanstans.

Erika S.

för mer än ett år sedan

Fruktansvärt ställe. Vad du än gör - gå inte hit.

Peter D.

för mer än ett år sedan

Nej, Prima sätter inte patienten i fokus. Vad gör de annat än medicinerar ? Inga kontaktteam, inga hembesök, inget engagemang för individen, inga förslag, ingen säkerhet, ingen trygghet. Bara en massa möten som inte leder nånstans. Och läkarna, som är 30 år yngre, tror de har mer att komma med än patientens samlade erfarenhet.

Ylva

för mer än ett år sedan

Har varit med som stöd/medföljare på olika mottagningar. När jag varit hos er har jag reflekterat över det fina, varma bemötandet som era besökare får av pärlorna i receptionen. Så glada och hjälpsamma !!!

Sara L.

för mer än ett år sedan

Dåligaste mottagningar , hjälper inte sjuka människor skiter i sina pasienter VARNING GÅ INTE HIT

Lisa H.

för mer än ett år sedan

Receptansvarig är fruktansvärt otrevlig och vidarebefordrar inte meddelanden till läkaren, vilket resulterar i att man själv måste trappa ur SSRI i väntan på nytt recept. Inte hälsosamt. Skrek på mig förra året. Svårt att få kontakt med enheten. Annars trevligt ställe, trevliga receptionister. Förutom en möjligen sociopatisk person som ställer de första screeningfrågorna, "Jag sitter ju på maktposition gentemot dig så du har rätt att vara nervös" som hon själv uttryckte det. Nä, jag söker mig någon annanstans. Tack för ordet

R K.

för mer än ett år sedan

Jag har träffat Prima i snart 3 år och är för det mesta väldigt nöjd, framför allt med Gojka, överläkaren och akutteamet. Om det inte vore för dem skulle jag inte fått så professionell och personlig hjälp. Allt ifrån att förstå min sjukdomsbild, utbildning och bra stöd. När det är tufft ställer akutteamet upp och med stöd av min sjuksköterska känner jag mig alltid trygg och väl bemött. Tack Gojka och resten av teamet!

Susanne J.

för mer än ett år sedan

Har gått där i 4 år snart fick en underbar chefsläkare men hon slutade fick en kvinna som var hämsk läste inte mina jonaler varit dålig sedan barn. Hon viste inte hur dålig jag var har även legat inne. Aldrig mer henne nu har jag än jätte bra läkare så jag slipper åka till psykakuten. Han förstår mig vet hur jag mår. Susanne

Karta och andra adresser

Katrinebergsvägen 6, 117 43 Stockholm

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen har verksamhet på Katrinebergsvägen 6, Stockholm. 

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen har 22 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är PRIMA Vuxenpsykiatri Jour- och bedömningsteamet i Stockholm.

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen gick med vinst (2021)

PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen gick med vinst, 26 725 000 kr. PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen ökade sin omsättning med 3,03% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 362 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Prima Barn- Och Vuxenpsykiatri Stockholm AB:

Bolaget skall bedriva sjukvård och förvaltning av värdepapper.

Verksamheten ingår i:

Prima Barn- Och Vuxenpsykiatri Stockholm AB

Organisationsnummer:

556740-8918

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

PRIMA Barn- och Vuxenpsykiatri Holding AB

Bolaget registrerat:

2007-10-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86222 - Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-580 040 50