Hitta.se
Profilplåt i Sverige AB - Rivningsarbeten, Glasmästerier, Försäljning av lim, Byggnaton av uterum, Tillverkare av stålrör, stålprofiler, Fönstertätning, Isoleringsentreprenörer, Tillverkare av aluminiumprodukter, Försäljning av borstar och penslar, Tillverkare av form- och pressverktyg, Glassliperier, Fog och tätningsentreprenörer, Takläggare, tegel och takpannor, Anläggningsarbeten, Isoleringsarbeten, Metallvaruindustrier, Byggvaror och järnaffärer, Installation av dörrar och portar, Plåtslagerier, Takarbeten, Glas- och fönsterarbeten, Grossister av byggmaterial, Tillverkare av kallvalsade stålband, Sprängningsarbeten, Installation och service ventiler, Grossister av gallerdurk, Installation och service av garageportar, Fönsterrenovering, Försäljning av packningar och tätningar, Försäljning av rep och linor, Försäljning av bastu och aggregat, Takarbeten, Försäljning av högtrycksutrustning, Försäljning av beslag, Försäljning av stegar, Byggvaruhus, Tillverkare av kalkprodukter, Övriga metallarbeten, Grossister inom blästringsutrustningar, Försäljning av dekoration, Försäljning av fläktar, Plattsättning, Bygg och arbetsmaskiner, Försäljning av fanér, Försäljning av plåt, Tillverkare av metallglaspartier, Ytbehandling, Bearbetning av metaller och legeringar, Försäljning av flaggor och flaggstänger, Försäljning av filter, Takarbeten, Tillverkare av metalltrådprodukter, Tillverkare av stängsel och stängselnät
Profilplåt i Sverige AB

Profilplåt i Sverige AB

i Sundsvall

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556818-4385

Kontor, Tillverkning o. Lager

Öppet

Om Profilplåt i Sverige AB

Vi tillverkar och måttanpassar tak- och väggplåt i vår fabrik. Snabba leveranser! Åtta färger i lager och alla tillbehör, från takstege, hängränna till sista skruv. Vi är bäst på plåt!


4.7
3 omdömen

Karta och andra adresser

Fyrspannsvägen 2, 857 52 Sundsvall

Profilplåt i Sverige AB har verksamhet på Fyrspannsvägen 2, Sundsvall. 

Profilplåt i Sverige AB gick med vinst (2022)

Profilplåt i Sverige AB gick med vinst, 8 548 000 kr. Profilplåt i Sverige AB minskade sin omsättning med -19,93% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Profilplåt i Sverige AB

Totalt antal fordon: 4

Senaste införskaffat: en Toyota RAV4. Fordonet köptes 2023

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Profilplåt i Sverige AB:

Boalget skall bedriva tillverkning, försäljning och markndasföring av profilerad plåt, plåtbeslag, stålprodukter och byggnadsmaterial samt därmed förenlig verkasmhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom.

Verksamheten ingår i:

Profilplåt i Sverige AB

Organisationsnummer:

556818-4385

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Lindab Profil AB

VD:

Björn Christer Thornberg

Bolaget registrerat:

2010-10-05

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

24320 - Tillverkning av kallvalsade stålband

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 060-53 53 90