Hitta.se
Räckesspecialisten - Plattsättning, plattor, Rivningsarbeten, Glassliperier, Fönstertätning, Glasmästerier, Fönsterrenoveringar, Balkonginglasning, Bergsprängning, sprängning, Balkonger & Balkonginstallationer, Bygg- & Anläggningsarbeten, Glas & Fönster, Uterum
Räckesspecialisten

Räckesspecialisten

i Sävedalen

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559096-2147

Växel

Stängt

Om Räckesspecialisten

Räckesspecialisten är ett göteborgsbaserat företag som sålt glasräcken på nätet sedan 2012 då verksamheten startades. Anledningen till att vi startade verksamheten är varken för att vi har 20 års erfarenhet av glas eller för att vi har en passion för räcken utan för att vi tillsammans med duktiga ingenjörer fick en rolig möjlighet att utveckla ett räcke som skulle klara både ett hårt nordiskt klimat och ett orkanutsatt Australien. Räcket, som senare fick namnet Sereno AL, utvecklades tillsammans med svenska och australiensiska ingenjörer och blev en fantastisk produkt.

Försäljningen startade 2012 och vi insåg att räcken var roligare än vi kunnat tro, Räckesspecialisten föddes. Verksamheten var till en början bara en gren av ett större bolag, men blev 2017 ett eget bolag med samma personal som tidigare. Vi tycker om relationer och vill bara erbjuda våra kunder något som passar dem. Har vi inte det du letar efter kan vi varmt rekommendera andra duktiga aktörer på marknaden.


Var den första att lämna ett omdöme
för Räckesspecialisten

Karta och andra adresser

Industrivägen 2, 433 61 Sävedalen

Räckesspecialisten har verksamhet på Industrivägen 2, Sävedalen. 

Räckesspecialisten har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sävedalenskontoret är Avine AB i Sävedalen.

Räckesspecialisten gick med förlust (2022)

Räckesspecialisten gick med förlust, -684 000 kr. Räckesspecialisten ökade sin omsättning med 11,97% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Avine AB:

Aktiebolaget ska bedriva försäljning och utveckling av produkter inom hem- och byggbransceh. Bolaget investerar även i nyföretagande, håller föreläsningar och IT-konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Avine AB

Organisationsnummer:

559096-2147

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Wallmonkey AB

VD:

Anders Erik Kling

Bolaget registrerat:

2017-01-05

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47911 - Postorderhandel och detaljhandel på Internet med brett sortiment

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-724 95 00