facebook_pixelRÅVARA - Nöppelbergsvägen 18, Skellefteå | hitta.se
Hitta.se
RÅVARA - Restauranger & Serveringar, Catering, Sushirestauranger

Om RÅVARA

Vi tror på att ett rikt och lyckligt liv byggs på en bra hälsa. För att må bra måste vi äta bra - även när vi vill äta snabbt och enkelt.

Vi tycker att människor i rörelse har rätt till ett gott och hälsosamt alternativ till skräpmat. Du ska inte tvingas kompromissa bara för att du inte planerat i förväg.

Vi vet att känslan du får av att äta fräsch och näringsrik mat är så mycket bättre. Den skapar ringar i vattnet, och lyfter hela din tillvaro.

Vi vill ge dig något att se fram emot, och samtidigt hjälpa dig ta väl hand om dig själv och de du bryr dig om.

Grundidén är bara bra råvaror. Vi plockar ut råvaror noggrant och komponerar rätter med ett löfte om god och hälsosam mat som mättar. Njut av maten och må bra efteråt helt enkelt. Vi är mer än isbergssallad, tomat och gurka. Prova själv.


Karta och andra adresser

Nöppelbergsvägen 18, 931 76 Skellefteå

RÅVARA har verksamhet på Nöppelbergsvägen 18, Skellefteå. 

RÅVARA har 2.8 i betyg!

RÅVARA har betygsatts av fyra personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.8 /5

4 betyg. 3 kommentarer

Anders H.

för mer än ett år sedan

Totalt undermåligt. Etablissemanget bemannas av helt okunnig personal som är totalt ointresserade av service, matlagning eller kökshygien. Köpte en Spicy och en Wasabi. Efter 59minuter fick jag äntligen åka hem med min mat. Väl hemma finner jag vad? Det var exakt samma bowl!? Varken spice eller wasabismak förekom. Geggig lax med ris och div grönsaker till brutalt överpris var det man fick. Första och sista gången. Dom har som mål att innan 2021 servera mat utan tillsatser. Fokus borde ligga på att byta personal till sådan som tar stolthet i sitt yrke och kan svara på enkla ja- och nejfrågor. Vansinnigt missnöjd.

Peder G.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt god mat med fräscha råvaror. Kan verkligen rekommendera "Spicy Pokebowl" som är bland det godaste stan har att erbjuda. Enda anledningen att jag inte ger full pott är att maten är aningens dyr.

Lena N.

för mer än ett år sedan

Handlat hos er i dag. Fick inte rätt mat med mig hem. Kollade inte innehållet innan jag åkte . Vilket heller inte borde behövas. Det här är inte första gången det händer. Ringer till er för att upplysa om felet. Ni svarar och ber mig vänta. Ingen kommer tillbaka så jag lägger på. Nu är det upptaget bara vilket borde betyda att jag fortfarande kunde fått vänta. Dålig service !

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Lisabelle AB:

Företaget ska bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Lisabelle AB

Organisationsnummer:

559115-7077

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SuBar AB

Bolaget registrerat:

2017-07-04

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

56100 - Restaurangverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0910-77 57 57