Hitta.se
Rör & Värme i Väst AB - VVS & Rörmokare
Rör & Värme i Väst AB

Rör & Värme i Väst AB

i Uddevalla

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559144-2552

Huvudnummer

Om Rör & Värme i Väst AB

Rör & Värme i Väst arbetar både mot privatpersoner och företag. Oavsett vad du behöver hjälp med inom VVS så kan vi hjälpa dig - allt från att fixa en läckande kran till att totalrenovera ditt badrum. God service är viktigt för oss därför kommer vi på avtalad tid och håller det vi lovar. Alla våra VVS-montörer är självklart certifierade enligt säkert vatten. Som företagskund hos oss kan du känna dig trygg. Med kunniga VVS-montörer som brinner för sitt yrke så får du den hjälp du behöver - när du behöver den Vi är medlem i Comfort - Sveriges största VVS-kedja. Välkommen till vår butik i Uddevalla.


Rör & Värme i Väst AB har 3.7 i betyg!

Rör & Värme i Väst AB har betygsatts av tre personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.7 /5

3 betyg. 2 kommentarer

Roger S.

för mer än ett år sedan

Ringde lite förtvivlad då jag precis monterat en ny diskmaskin och inser att kopplingen på inkommande vatten till maskinen sitter för nära huvudledningen och nya stora anslutningen från diskmaskinen får inte plats. Killen som jag vill minnas kallade sig för Alex gav mig bästa service man kan tänka sig då vi med FaceTimes hjälp kunde konstatera att jag som lekman kunde lösa problemet själv genom att släppa på en koppling 180 grader och montera detta själv. Jag har otroligt stor respekt för vatten och kopplingar men Alex fick mig att känna mig trygg i att jag kunde lösa det själv efter 24 timmar utan vatten och andra rörkrökare som bad mig återkomma om en vecka.. Stort tack för oslagbar service och grymt kundbemömötande. Med vänliga hälsningar Roger Stenander Örebro

Marie J.

för mer än ett år sedan

Dåligt utfört arbete. Situationen förvärrades bara efter att de försökt avhjälpa felet. Dessutom dåligt bemötande. Vi fick kontakta en ny firma som hade kunskapen att veta vad felet var och fixa det. Rekommenderas ej.

Karta och andra adresser

Kurödsvägen 3B, 451 55 Uddevalla

Rör & Värme i Väst AB har verksamhet på Kurödsvägen 3B, Uddevalla. 

Rör & Värme i Väst AB gick med vinst (2022)

Rör & Värme i Väst AB gick med vinst, 300 000 kr. Rör & Värme i Väst AB minskade sin omsättning med -66,62% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Rör & Värme i Väst AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva rörinstallationer samt handel med VVS-artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Rör & Värme i Väst AB

Organisationsnummer:

559144-2552

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Installationsgruppen Bohuslän AB

Bolaget registrerat:

2018-01-12

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43221 - Värme- och sanitetsarbeten

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0522-65 33 40