Hitta.se
Renta AB - Maskinuthyrning
Renta AB

Renta AB

i Varberg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556621-0737

Kontakt & Bokning

Stängt

Om Renta AB

Från litet till stort, från start till mål - vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna, oavsett behov. Rentas historia präglas av många förvärv och sammanslagningar, vilket bidragit till en fantastisk tillväxt men som också tillåtit oss att bevara vår kultur och entusiastiska entreprenörsanda. Vi tog helt enkelt det bästa av två världar: det stora företagets drivkraft och det lokala företagets expertkunskap. För den som hyr verktyg och maskiner är tillgången till den senaste utrustningen alltid nära till hands. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera befintligt, är vikten av rätt verktyg en förutsättning för att lyckas. Det här vet vi om, och det är därför Renta finns. Våra många depåer runt om i Sverige har ett stort utbud och vår personal lång erfarenhet.


4.0
4 omdömen
A

Anita T.

för mer än ett år sedan

Inte ett dugg en stor fabrik med buller och som dammar ner alla våra fönster, Kan inte utnyttja våra balkonger och uteplatser på grund utav att stora bilar kör inne på grusplanen. En stor neonskylt som lyser rakt in i våra sovrum dygnet runt. Bajamajor och en massa cementrör är det man ser när man tittar ut, det är inte en välkommen fabrik mitt i ett bostadsområde helt horribelt, med all tung trafik så väntar vi bara på att ett barn skall bli överkört, och kommunen gör inte ett skit åt våra problem.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Vagnvägen 5, 432 32 Varberg

Renta AB har verksamhet på Vagnvägen 5, Varberg. 

Renta AB har 74 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Varbergskontoret är Renta AB i Växjö.

Renta AB gick med vinst (2022)

Renta AB gick med vinst, 176 584 000 kr. Renta AB ökade sin omsättning med 34,98% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 469 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Renta AB:

Bolaget skall bedriva maskinuthyrning, handel med hydraulikprodukter, köp och försäljning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Renta AB

Organisationsnummer:

556621-0737

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Renta Sweden AB

VD:

Joacim Alvar Niclas Johansson

Bolaget registrerat:

2001-12-24

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

77320 - Uthyrning och leasing av bygg- och anläggningsmaskiner

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0340-58 29 00