Hitta.se
Roslagsbostäder AB - Uthyrning och förvaltning bostäder, Fastighetsskötsel, Fastighetsutveckling, Förmedling av kontor och lokaler, Bostadsföretag, Rumsuthyrning, Fastighetsförvaltning, Bostadsförmedlingar, Fastighetsbolag
Roslagsbostäder AB

Roslagsbostäder AB

i Norrtälje

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556045-3291

Växel

Lommarvägen 1 Karta

Leveransadress

Box 56
761 21 Norrtälje

Om Roslagsbostäder AB

I över 60 år har vi arbetat med boende. Under åren har vi lärt oss mycket, inte minst vad bra service och personlig kontakt med våra hyresgäster betyder. Vi erbjuder ett bra boende och bra boendemiljö. Roslagsbostäder är med sina drygt 2 000 lägenheter den i särklass största hyresvärden i Norrtälje kommun. Vi erbjuder hyresrätter - ett boende utan ekonomiska insatser - på fem orter i kommunen. Är du intresserad av att bo hos oss eller har några andra frågor så kan du besöka vår hemsida!


3.0
2 omdömen

Karta och andra adresser

Lommarvägen 1, 761 52 Norrtälje

Roslagsbostäder AB har verksamhet på Lommarvägen 1, Norrtälje. 

Roslagsbostäder AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Norrtäljeskontoret är Roslagsbostäder AB i Rimbo.

Roslagsbostäder AB gick med förlust (2022)

Roslagsbostäder AB gick med förlust, -5 105 000 kr. Roslagsbostäder AB ökade sin omsättning med 1,21% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 49 anställda, snittlönen har ökat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Roslagsbostäder AB

Totalt antal fordon: 31

Senaste införskaffat: en Egholm City Ranger 3070. Fordonet köptes 2022

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Roslagsbostäder AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Norrtälje kommun förvärva, försälja, äga, förvalta fastigheter eller tomträtter och bygga bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar samt bedriva härmed förenlig verksamhet. Bolaget är skyldigt att utföra de uppdrag som bolaget tilldelas av sin ägare. Verksamheten ska bedrivas i ägarens ställe. Bolagets ändamål är att, med iakttagande av likställhetsprincipen och lokalieringsprincipen i samverkan med Norrtälje kommun och andra aktörer på marknaden att verka för att behovet av hyresbostäder tillgodoses i kommunen. Verksamheten ska bedrivas med affärsmässiga principer Verksamheten ska bedrivas med affärsmässiga principer under iakttagande av eventuella tillämpliga kommunalrättsliga principer.

Verksamheten ingår i:

Roslagsbostäder AB

Organisationsnummer:

556045-3291

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Norrtälje Kommunhus AB

VD:

Zara Theresia Bent Rachid Lahouar

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0176-20 75 00