Hitta.se

Rusta AB (HK)

i Upplands Väsby

Org.nr. 556280-2115

Kanalvägen 12 Karta

Leveransadress

Box 5064
194 05 Upplands Väsby

Besök

Om Rusta AB (HK)

Rusta AB (HK) är verksam inom övrig detaljhandel med brett sortiment och hade totalt 2 362 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 159 personer sedan 2021 då det jobbade 2 203 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1986. Rusta AB (HK) omsatte 8 164 476 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Rusta AB (HK) har 1.1 i betyg!

Rusta AB (HK) har betygsatts av 14 personer varav elva även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.1 /5

14 betyg. 11 kommentarer

Pia E.

för 2 månader sedan

Borde finnas en visselblåsarfunktion hos er !! en butikschef i Småland beter sig galet illa mot sina anställda med kränkande kommentarer o straffbeteende både när kunder finns i närheten men även övrig tid o hon har mkt låga chefsegenskaper om inga alls faktiskt. Någon slags kontroll borde finnas fr HK o inte bara medarbetarundersökningar som hon även där väljer ut vilka som ska svara på dessa. De anställda mår inte bra men sköter ändå sitt jobb ut mot kund exemplariskt bara tragiskt att en sådan chef får fortsätta ”härja”. Ta hjälp av Företagshälsan o gör en kartläggning o se till att alla anställda får jobba under bra villkor o arbetsmiljö vilket vi strävar efter i Sverige då vi gärna vill hävda detta ut mot andra länder

Tiit K.

för mer än ett år sedan

Sämsta kundservice jag varit kontakt med Ville anullera en order det kunde inte kundtjänst göra utan det skulle huvudkontoret göra. Efter fem dagar har det inte utförts . Rusta maskar för att kunna ta betalt för retur kostnad. Kommer aldrig rekommenderar Rusta.

Jens B.

för mer än ett år sedan

Fick p-bot på 450 kr efter 10 minuters köp i KK. Ger upp direkt, när jag ser omdömena här. ALDRIG mer Rusta!

Ronny G.

för mer än ett år sedan

Här visar rusta vilken Anställnings polisy dessa har Finns inte på kartan att des ledning ser eller hör. De hjälper inte ens dessa som jobbar på golvet eller des personal som de utbildar till butiks förståndare. Alla hanteras som som påsar. Synd att det inte går att komma i kontakt med chefen på detta företag som jag nu hoppas får lite mindre folk som handlar där. Slavar trodde jag var av skaffade. Men inte på Rusta. Men jag kommer att leta till s jag hittar nr

Malin

för mer än ett år sedan

Under all kritik !! Tråkig attityd och inte minsta lust att hjälpa mig.

Anders

för mer än ett år sedan

Kundservice rena skämtet. Har aldrig varit med om nåt sämre.

Linda

för mer än ett år sedan

Finns ingen kundservice med sämre service!

Clas-Göran P.

för mer än ett år sedan

Ringde till Rusta i dag för att fråga om det går att få till ett kontaktfritt överlämnande av en vara. Hamnade tydligen i Skåne (efter 20 minuters kö). Fick ett avmätt svar: "Vi har tyvärr inte den tjänsten". Bad att få prata med någon i Östersund: "Det går tyvärr inte, kan du inte skicka någon att köpa varan?" Berättade att jag inte har någon att skicka - för då hade jag inte ringt - samt att andra affärer minsann kan komma ut med varan utanför affären: "Nu tycker jag att du börjar bli otrevlig, så vi avslutar det här samtalet", och så la hon på luren. Jag höll på att trilla av stolen. Rustas värld verkar vara en annan än den vi andra lever i just nu!

Gerry B.

för mer än ett år sedan

Jag var på Rusta Svågertorp i Malmö och tappade mina svarta skinnhandskar. Har ringt 077-1281010 och chattat sammanlagt 13 gånger nu. De svarar inte i butiken, det är upptaget säger alla de olika personerna jag har pratat med. En kille sa att han skulle kontakta er, återkom med att det skulle vara ett tekniskt fel och bad mig återkomma idag måndagen 17 december. Ida jag pratade med precis när jag ringde sa - det är upptaget i butiken var god försök om en stund igen. Detta är under all kritik. Så dåligt skött, därav ert låga betyg.

Gill

för mer än ett år sedan

Stjärnan är en enda stor minus stjärna till er kundtjänst. Jag blir dissad när jag väl kommit fram efter att väntat hur länge som helst. Försöker flera gånger att ringa. Väljer att ringa upp och lämna mitt telefonnummer då de ska ringa upp! Efter 3 timmar har ännu ingen ringt upp! Försöker då få svar i chatten men nej de kan inte svara utan jag måste ringa upp (vilket inte funkar) för att få svar.

Karta och andra adresser

Kanalvägen 12, 194 61 Upplands Väsby

Rusta AB (HK) har verksamhet på Kanalvägen 12, Upplands Väsby. 

Rusta AB (HK) har 112 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Upplands Väsbyskontoret är Rusta AB - Rusta Kista i Kista.

Rusta AB (HK) gick med vinst (2022)

Rusta AB (HK) gick med vinst, 862 253 000 kr. Rusta AB (HK) ökade sin omsättning med 12,84% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 362 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Rusta AB:

Bolaget ska bedriva grossist- och detaljisthandel med varor och tjänster utformade för boendemiljömarknaden och marknaden för offentlig miljö, handel med köksinredningar, vitvaror och hushållsmaskiner, samt service, rådgivning och konsultation inom detta område samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Rusta AB

Organisationsnummer:

556280-2115

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Fasetten AB

VD:

Berndt Göran Masami Westerberg

Bolaget registrerat:

1986-07-09

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47199 - Övrig detaljhandel med brett sortiment

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-281 010