Hitta.se

Rusta AB (HK)

i Upplands Väsby

Org.nr. 556280-2115

Kanalvägen 12 Karta

Leveransadress

Box 5064
194 05 Upplands Väsby

Besök

Om Rusta AB (HK)

Rusta AB (HK) är verksam inom övrig detaljhandel med brett sortiment och hade totalt 2 334 anställda 2023. Antalet anställda har minskat med 28 personer sedan 2022 då det jobbade 2 362 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1986. Rusta AB (HK) omsatte 8 758 528 000 kr senaste räkenskapsåret (2023).

1.2
13 omdömen
T

Tiit K.

för mer än ett år sedan

Sämsta kundservice jag varit kontakt med Ville anullera en order det kunde inte kundtjänst göra utan det skulle huvudkontoret göra. Efter fem dagar har det inte utförts . Rusta maskar för att kunna ta betalt för retur kostnad. Kommer aldrig rekommenderar Rusta.

Läs mer...
J

Jens J.

för mer än ett år sedan

Fick p-bot på 450 kr efter 10 minuters köp i KK. Ger upp direkt, när jag ser omdömena här. ALDRIG mer Rusta!

R

Ronny G.

för mer än ett år sedan

Här visar rusta vilken Anställnings polisy dessa har Finns inte på kartan att des ledning ser eller hör. De hjälper inte ens dessa som jobbar på golvet eller des personal som de utbildar till butiks förståndare. Alla hanteras som som påsar. Synd att det inte går att komma i kontakt med chefen på detta företag som jag nu hoppas får lite mindre folk som handlar där. Slavar trodde jag var av skaffade. Men inte på Rusta. Men jag kommer att leta till s jag hittar nr

Läs mer...
M

Malin

för mer än ett år sedan

Under all kritik !! Tråkig attityd och inte minsta lust att hjälpa mig.

A

Anders

för mer än ett år sedan

Kundservice rena skämtet. Har aldrig varit med om nåt sämre.

L

Linda

för mer än ett år sedan

Finns ingen kundservice med sämre service!

C

Clas-Göran P.

för mer än ett år sedan

Ringde till Rusta i dag för att fråga om det går att få till ett kontaktfritt överlämnande av en vara. Hamnade tydligen i Skåne (efter 20 minuters kö). Fick ett avmätt svar: "Vi har tyvärr inte den tjänsten". Bad att få prata med någon i Östersund: "Det går tyvärr inte, kan du inte skicka någon att köpa varan?" Berättade att jag inte har någon att skicka - för då hade jag inte ringt - samt att andra affärer minsann kan komma ut med varan utanför affären: "Nu tycker jag att du börjar bli otrevlig, så vi avslutar det här samtalet", och så la hon på luren. Jag höll på att trilla av stolen. Rustas värld verkar vara en annan än den vi andra lever i just nu!

Läs mer...
G

Gerry B.

för mer än ett år sedan

Jag var på Rusta Svågertorp i Malmö och tappade mina svarta skinnhandskar. Har ringt 077-1281010 och chattat sammanlagt 13 gånger nu. De svarar inte i butiken, det är upptaget säger alla de olika personerna jag har pratat med. En kille sa att han skulle kontakta er, återkom med att det skulle vara ett tekniskt fel och bad mig återkomma idag måndagen 17 december. Ida jag pratade med precis när jag ringde sa - det är upptaget i butiken var god försök om en stund igen. Detta är under all kritik. Så dåligt skött, därav ert låga betyg.

Läs mer...
G

Gill

för mer än ett år sedan

Stjärnan är en enda stor minus stjärna till er kundtjänst. Jag blir dissad när jag väl kommit fram efter att väntat hur länge som helst. Försöker flera gånger att ringa. Väljer att ringa upp och lämna mitt telefonnummer då de ska ringa upp! Efter 3 timmar har ännu ingen ringt upp! Försöker då få svar i chatten men nej de kan inte svara utan jag måste ringa upp (vilket inte funkar) för att få svar.

Läs mer...
M

Marianne F.

för mer än ett år sedan

Går ej att ringa till Er kundtelefon blir bara bortkopplad har även försökt ringa växel numret i STHLM samma sak där

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Kanalvägen 12, 194 61 Upplands Väsby

  Rusta AB (HK) har verksamhet på Kanalvägen 12, Upplands Väsby. 

  Rusta AB (HK) har 114 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Upplands Väsbyskontoret är Rusta AB (publ) - Täby Centrum i Täby.

  Rusta AB (HK) gick med vinst (2023)

  Rusta AB (HK) gick med vinst, 228 495 000 kr. Rusta AB (HK) ökade sin omsättning med 7,28% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 334 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Fordon registrerade på Rusta AB (HK)

  Totalt antal fordon: 8

  Senaste införskaffat: en Club Tempo Work. Fordonet köptes 2018

  Visa värdering och all info i bilregistret

  Verksamhetsbeskrivningen för Rusta AB (publ):

  Bolaget ska, direkt eller indirekt, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva grossist- och detaljisthandel med varor och tjänster utformade för företrädesvis marknaderna för boendemiljö, offentlig miljö, fritid, kläder, skönhet, hälsa, trädgård, husdjur, gör-det-själv och andra sammanhängande marknader, samt service, rådgivning och konsultation inom detta område samt annan därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Rusta AB (publ)

  Organisationsnummer:

  556280-2115

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Fasetten AB

  VD:

  Berndt Göran Masami Westerberg

  Bolaget registrerat:

  1986-07-09

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  47199 - Övrig detaljhandel med brett sortiment

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 0771-281 010