Hitta.se
Ryds Glas AB - Glas & Fönster

Om Ryds Glas AB

På Ryds Glas har vi arbetat med glas i 75 år.Våra skickliga glasmästare har lång erfarenhet och hjälper dig med allt från att byta fönster, skapa en obruten utsikt med glasräcke, uppfylla en uterumsdröm eller förvandla ditt kontor till en ljus och inspirerande arbetsplats. Med många år i bagaget och stor kompetens om glasets möjligheter tipsar de dessutom gärna om specialglas som sänker värmekostnaden, glas som stänger ute solvärmen, skyddar mot inbrott, buller och brand. Med våra glasmästare i ditt hem eller i ditt projekt är du alltid i trygga händer, för bäst på glas blir man bara med landets skickligaste glasmästare. Därför är samtliga auktoriserade enligt MTK (Monteringstekniska kommittén). Vi har idag 60 glasmästerier och över 600 medarbetare. För oss är det givet – vi ser till att du får rätt glas, på rätt plats, på rätt sätt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

VÄLKOMMEN TILL RYDS GLAS!


Vad tycker du om Ryds Glas AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Roxviksgatan 10, 582 73 Linköping

Ryds Glas AB har verksamhet på Roxviksgatan 10, Linköping. 

Ryds Glas AB har 60 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Linköpingskontoret är Ryds Glas AB - Köping Glas i Köping.

Ryds Glas AB gick med förlust (2021)

Ryds Glas AB gick med förlust, -4 187 000 kr. Ryds Glas AB ökade sin omsättning med 25,3% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 356 anställda, snittlönen har ökat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Ryds Glas AB:

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva glasmästerirörelse, entreprenadverksamhet inom glas och metall samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Ryds Glas AB

Organisationsnummer:

556584-6234

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Rydgruppen Sverige AB

VD:

Glenn Roger Tommy Persson

Bolaget registrerat:

2000-02-02

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43342 - Glasmästeriarbeten

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 013-10 11 52