facebook_pixelTorp Rättarbostaden 1 Södermanlands län, Bettna - hitta.se
Hitta.se

Torp Rättarbostaden 1

642 98 Bettna, Nyköping Södermanlands län

Bolån i Bettna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bettna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Bettna

Boendemiljön i Vrena

Människorna i Vrena

Människorna i Vrena

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Vrena bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Nyköpings kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 446 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 335 619 kronor i lån.

-39%

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Torp Rättarbostaden 1 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48% (-0,17)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,492% (-0,68)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,4% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Råby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

6 222 meter från adressen ligger Vrena friskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (490 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vrena

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat måndagen den 19 april kl 09:27

Polisens presstjänst.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under första timmen prioriteras att granska och sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon.Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 18 april kl 04:41

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar nu sitt arbete för dagen och är åter i tjänst i morgon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till pressnumret av vakthavande befäl eller annan personal på regionledningscentralen, i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat lördagen den 17 april kl 03:00

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar nu sitt arbete för dagen och är åter i tjänst i morgon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till pressnumret av vakthavande befäl eller annan personal på regionledningscentralen, i mån av tid.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
10%
SverigeVrena

Brott jämfört med riket