facebook_pixel
Hitta.se

Torp Rättarbostaden 1

642 98 Bettna, Nyköping Södermanlands län

Adress i Vrena i Bettna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torp Rättarbostaden 1.

Hitta hit

Bolån i Bettna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bettna. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2022) för ett bolån bundet på 1 år: 1,76%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,77% (apr 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 1 års bunden ränta på 1,76% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 440 733 kronor och den första avbetalningen är 3 133 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Bettna

Boendemiljön i Torp Rättarbostaden 1

Människorna i Torp Rättarbostaden 1

Människorna i Torp Rättarbostaden 1

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Torp Rättarbostaden 1 har 11% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 8% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 446 kr, vilket är -40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 335 619 kr i lån.

-39%

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48% (-0,17)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,492% (-0,68)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Nyköpings kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Bettna

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (490 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torp Rättarbostaden 1

Uppdateringarna presenteras av Verisure

1000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat fredagen den 20 maj kl 21:55

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar nu sitt arbete för dagen och är åter i tjänst i morgon klockan 07.00. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till pressnumret av vakthavande befäl eller annan personal på regionledningscentralen, i mån av tid.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 20 maj kl 06:59

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral Öst hanterat 13 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits misstänkt för brott och ingen har heller omhändertagits. De ärenden som har hanterats har varit av rutinkaraktär och inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom.

Övrigt

Rapporterat torsdagen den 19 maj kl 22:00

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar nu sitt arbete för dagen och är åter i tjänst i morgon klockan 06.00. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till pressnumret av vakthavande befäl eller annan personal på regionledningscentralen, i mån av tid.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
10%
SverigeTorp Rättarbostaden 1

Brott jämfört med riket