facebook_pixelRingvägen 2 Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

632 39 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Hällby i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1965

På adressen finns ett kedjehus byggt 1965. Huset är 90 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hällby.

Värderingen är 26 000 kr/m²

Kedjehuset på Ringvägen 2 värderas till ca 2 340 000 kr (26 000 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 340 000 kr

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Tomten är ca 653 kvadratmeter

Tomten, TORLUNDA 1:209, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORLUNDA 1:209 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hällby

Boendemiljön i Hällby

Området kring Ringvägen 2 består till 51% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet.

Boendemiljön i Hällby

Två drönarbilder över Hällby

En drönare har flugit över Hällby och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Hällby från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Hällby landskommun
Södermanlands runinskrifter 79
Ekeby våtmark
Torshälla socken

Människorna i Hällby

Människorna i Hällby

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Hällby bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 184 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 005 135 kronor i lån.

-15%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 44% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+44%

Bostadsmarknaden i Hällby

i Hällby pågår och planeras det för 18 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 19 objekt till salu i Hällby

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 2 872 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

3 977 meter från adressen ligger Gökstensskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (914 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (106 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hällby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 13 maj kl 08:20

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut: 22:17 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en matbutik på Albertina Nyströms väg i Eskilstuna med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en person ha blivit påkörd. När polis anlänt till platsen visade det sig att en bilist kört rakt mot en person och sedan smitit därifrån. Målsägande, en kille i 15-årsåldern, ska ha hoppat undan och klarat sig utan skador. Polispatrull stannade aktuell bil på E20 i höjd med Folkesta och föraren, en man i 20-årsåldern greps, misstänkt för försök till grov misshandel. Han har under natten anhållits på sannolika skäl och ärendet är åklagarlett. Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, sex viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 10:54

Polisen beordrades till Ekeby flygfält i Eskilstuna efter ett larm om en flygplansolycka - ingen person ska ha skadats fysiskt.

09:36 Polis larmades till Ekeby flygfält i Eskilstuna då en man skulle ha varit inblandad i en flygplansolycka. En polispatrull åkte till platsen för att utreda händelsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Polisen kommer att upprätta en anmälan gällande arbetsplatsolycka för att utreda händelsen. Fotodokumentation har genomförts av polispatrullen, även förhör har hållits.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 06:15

Man misstänkt för drograttfylleri.

15.59 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en bilist på Västerleden i Eskilstuna. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Det visade sig också att mannen ännu en gång kört bil trots att han inte har körkort. Han blev misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, samt grov olovlig körning. Polisen tog tillfälligt bilnycklarna i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeHällby

Brott jämfört med riket