facebook_pixelRingvägen 2 Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

632 39 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Hällby i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1965

På adressen finns ett kedjehus byggt 1965. Huset är 90 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hällby.

Värderingen är 26 222 kr/m²

Kedjehuset på Ringvägen 2 värderas till ca 2 360 000 kr (26 222 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 360 000 kr

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Tomten är ca 653 kvadratmeter

Tomten, TORLUNDA 1:209, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORLUNDA 1:209 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hällby

Boendemiljön i Hällby

Området kring Ringvägen 2 består till 51% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet.

Boendemiljön i Hällby

Två drönarbilder över Hällby

En drönare har flugit över Hällby och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Hällby från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Bergssjön, Södermanland
Hällby kyrka
Hällby landskommun
Hällby distrikt

Människorna i Hällby

Människorna i Hällby

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Hällby bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 184 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 005 135 kronor i lån.

-15%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 44% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+44%

Bostadsmarknaden i Hällby

i Hällby pågår och planeras det för 18 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 25 objekt till salu i Hällby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

3 977 meter från adressen ligger Barnomsorg Förskoleverksamhet TorshällaStadsförvaltning.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (914 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (106 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hällby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 19 juni kl 01:32

Väg avstängd efter motorcykelolycka på E20.

12:52 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E20 i höjd med Ekeby i Eskilstuna med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en motorcyklist ha kört omkull. Två personer ska vara drabbade och båda ska klaga på ryggsmärtor men vara vakna och talbara. 12:55 Körfältet i riktning mot Arboga har stängts av. 13:03 Räddningstjänsten har dirigerat om trafiken. 13:10 Polispatrull på plats. 13:11 Två personer har förts till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. 13:13 Bärgare har kallats till platsen. 13:35 Bärgare har anlänt till platsen. 14:24 Polisen kommer skriva en anmälan om trafikolycka för att utreda händelsen.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 07:13

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 01:52 Polisen larmades till en adress i området Norr i Katrineholm med anledning av ett pågående inbrott. Flera personer försökte att stjäla bildelar från en parkerad bil. Ett vittne ska ha sett gärningspersonerna lämna brottsplatsen i bil och senare kunde den aktuella bilen stoppas och kontrolleras av polispatrull på riksväg 52/55. I bilen satt fyra män som alla misstänks vara inblandade i stölden. Samtliga greps misstänkta för stöld. De gripna är i 20-, 25-, 35- och 45-årsåldern. 02:29 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka som inträffat på Västeråsvägen i Eskilstuna. Det var en singelolycka där en bilist kört in i en stolpe. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Bilen tillhör inte kvinna, vilket gör att bilen misstänks vara stulen. Kvinnan är misstänkt för grovt rattfylleri alternativt rattfylleri men även tillgrepp av fortskaffningsmedel samt olovlig körning. Kvinnan fick följa med för tillnyktring. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans eventuella skador i samband med trafikolyckan. Bilen togs i beslag. 02:56 Polisen larmades till en bostad väster om Nyköping med anledning av ett bråk. En man, som är i 70-årsåldern ska ha misshandlat samt verbalt ha hotat en kvinna. Mannen greps av polis, mannen är misstänkt för misshandel samt olaga hot. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans eventuella skador. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 06:53

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:33 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Ringvägen i Eskilstuna. Det var två parkerade bilar som brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeHällby

Brott jämfört med riket