facebook_pixelSandviksvägen 39 Södermanlands Län, Eskilstuna - hitta.se

Sandviksvägen 39

635 05 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands Län

Adress i Kafjärden i Eskilstuna i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sandviksvägen 39.

Hitta hit

En villa byggd 1992

På adressen finns en villa byggd 1992. Huset är 178 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Kafjärden.

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Tomten är ca 6261 kvadratmeter

Tomten, STORA ALMBY 1:11, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STORA ALMBY 1:11 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kafjärden

Boendemiljön i Kafjärden

Området kring Sandviksvägen 39 består till 41% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1990-talet.

Sekelskifteshusen varierar i stil beroende på materialval. Stenhusen har ofta putsade fasader med detaljer i vitt trä medan trähusen bjuder på snickarglädje.

Wikipediafoton från närområdet

Sundbyholmsåsen
Sigurdsristningen
Sundbyholms naturvårdsområde
Mora, Eskilstuna kommun

Människorna i Kafjärden

Människorna i Kafjärden

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Kafjärden bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 157 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 572 908 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Sandviksvägen 39 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 55% fler röster än riksgenomsnittet.

C+55%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Kafjärden

Just nu finns 3 objekt till salu i Eskilstuna Södermanland

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

6 602 meter från adressen ligger Kjula Skola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (896 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kafjärden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:49

Containerinbrott i Gäddeholm.

Några personer tar sig in i containrar på en byggarbetsplats på Boskapsvägen i Gäddeholm. De utlöser ett larm och byggarbetare som bor i närheten avbryter inbrottet. Gärningsmännen lämnar platsen utan att få med sig något gods.

Rån

Rapporterat måndagen den 23 november kl 08:32

Polisen söker vittnen efter ett rån i Årby.

17.21 Polisen beordrades till Årby i Eskilstuna då en kille i tonårsåldern hade blivit påhoppad av flera maskerade personer utomhus. Killen blev misshandlad av de maskerade personerna. I samband med detta blev killen hotad med ett vapenliknande föremål. Mannen blev tvingad att lämna ifrån sig sina tillhörigheter. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Händelsen rubriceras som grovt rån samt övergrepp i rättssak. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i Årby runt 17-tiden. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 21 november kl 08:12

Bil körde av vägen och in i ett träd. Föraren misstänks vara påverkad av alkohol.

05:20 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 899 vid Kjulaås. En personbil hade kört av vägen och in i ett träd. Föraren, en man i 40-årsåldern, var ensam i bilen och han fördes med ambulans till sjukhus. Han var vaken och talbar när han fördes till sjukhus men i övrigt är skadeläget inte känt för polisen. Föraren misstänks vara påverkad av alkohol och provtagning kommer att ske.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeKafjärden

Brott jämfört med riket