facebook_pixelTallvägen 9A Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 9A

635 06 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Kjula i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 9A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Tallvägen 9A är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Boendemiljön i Kjula

Människorna i Kjula

Människorna i Kjula

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Kjula bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 184 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 736 586 kronor i lån.

-26%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Tallvägen 9A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+39%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

166 meter från adressen ligger Kafjärdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 15 minuters cykelväg (4371 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (161 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kjula

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat söndagen den 18 april kl 11:07

En gripen efter misshandel i bostad.

07.44 Polis larmades med anledning av en misshandel i en bostad i området Norr, Eskilstuna. En man hade misshandlat en kvinna och polis beordrades till adressen. På plats kunde polispatrullen gripa en man i 20-årsåldern. Mannen greps misstänkt för misshandel och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande kvinnans skador.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 09:39

Lastbil fastnade i viadukt - trafiken påverkad.

19:22 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till en viadukt vid Carlavägen/Vasavägen i Eskilstuna med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil ha fastnat. 19:32 Föraren, en man i 45-årsåldern, ska ha klarat sig utan personskador men det råder totalstopp i trafiken. 21:21 Polispatrull kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 3 april kl 08:13

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.03 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, endast en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 03.22 SOS-larm till polisen om brand i flera containrar på Edanö Återvinning i Trosa. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha brunnit i tre containrar varför polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt. 03.34 polisen fick samtal om att en person olovligen hade kvarstannat i en bostad i Fröslunda, Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och då hade den misstänkte gått ut. Den misstänkte och den drabbade är båda i 40-åråsldern och de har haft en relation med varandra. Polisen har påbörjat en utredning om hemfridsbrott. Förutom denna händelse har polisen arbetat med några fall av trafikbrott, ringa narkotikabrott och viltolycka. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeKjula

Brott jämfört med riket