facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Södermanlands län, Eskilstuna - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

633 55 Eskilstuna, Eskilstuna Södermanlands län

Adress i Eskilstuna Kloster i Eskilstuna i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1890

Fastigheten på Trädgårdsgatan 6 är ett flerfamiljshus byggt 1890.

Bolån i Eskilstuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eskilstuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Eskilstuna

Boendemiljön i Eskilstuna Kloster

Boendemiljön i Eskilstuna Kloster

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1930- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (86%).

Boendemiljön i Eskilstuna Kloster

Tre drönarbilder över Eskilstuna Kloster

En drönare har flugit över Eskilstuna Kloster och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Eskilstuna Kloster från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Eskilstuna Fors församling
Fors kyrka, Eskilstuna
Sveaplan, Eskilstuna
Eskilstuna Fors distrikt

Människorna i Eskilstuna Kloster

Människorna i Eskilstuna Kloster

Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer

I Eskilstuna Kloster bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Eskilstunas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (2%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 2% har endast grundskoleutbildning. 45% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 359 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 168 910 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Eskilstuna

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,08% (0,43)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,0% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+72%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 279 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Söder

Just nu finns det 10 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 6 573 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

502 meter från adressen ligger Föräldrarkooperativet Kotten.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Sveaplan Eskilstuna på Lundbladsvägen 6.

Lockas man av restaurangbesök finns Coop Kök & Café och Tipo 00 -A Taste Of Napoli i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (181 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Fors kyrkopark, ligger ca två minuters gångväg (258 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eskilstuna Kloster

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 07:37

Man anträffad avliden.

Polisen larmades under söndagseftermiddagen av ambulanspersonal till en bostad i ett flerfamiljshus i södra delarna av Eskilstuna. En avliden man fanns i bostaden och det var oklart hur han hade avlidit. En granne hade larmat. En polispatrull gjorde en första kontroll av platsen, och efter konsultation med jourhavande förundersökningsledare togs beslut att kalla dit kriminaltekniker. Eftersom att det råder oklara omständigheter om dödsfallet så har polisen inlett en förundersökning om mord, för att försöka ta reda på varför mannen avlidit och om brott kan ligga bakom. Teknikerna var där under söndagskvällen och enligt deras bedömning fanns det inte något i nuläget som styrker brott. Men brottsrubriceringen kvarstår tills en rättsmedicinsk undersökning har genomförts. Det är oklart när den kan vara genomförd. Bostaden är avspärrad i väntan på svar från denna. Mannen var i 65-årsåldern. Anhöriga är underrättade.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:59

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 80 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 23:45 Polis larmades till en bostad i Oxelösund med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en manlig familjemedlem. Den misstänkte, en man i 55-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter om den drabbade mannens skadeläge. Under lördagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. 01:24 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Ägirgatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Det var en parkerad mindre lastbil som brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand har upprättats. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 09:48

Man gripen för misshandel.

20.18 Polisen larmades till en adress på landet söder om Eskilstuna om en aggressiv man. Han skulle ha slagit en kvinna. 20.27 Polis på plats. Mannen fanns kvar utanför den aktuella bostaden. Han gjorde motstånd vid omhändertagandet och belades med handfängsel. Mannen greps, misstänkt för misshandel, våldsamt motstånd, samt hot mot tjänsteman. Han är i 25-årsåldern. Den drabbade kvinnan bedömdes inte vara allvarligt skadad eller i behov av ambulans.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
602%
SverigeEskilstuna Kloster

Brott jämfört med riket