facebook_pixelDrottninggatan 5 Södermanlands län, Flen - hitta.se
Hitta.se

Drottninggatan 5

642 37 Flen, Flen Södermanlands län

Adress i Nybble i Flen i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Drottninggatan 5.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1983

Fastigheten på Drottninggatan 5 är ett flerfamiljshus byggt 1983.

Bolån i Flen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Flen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Flen

Boendemiljön i Nybble

Boendemiljön i Nybble

I området kring Drottninggatan 5 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (68%).

Wikipediafoton från närområdet

Hamre, Västerås
Gårdsjön (Flens socken, Södermanland)
Flen, Helgesta-Hyltinge församling
Flens kyrka

Människorna i Nybble

Människorna i Nybble

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Nybble bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Flens kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (64%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 5% som högutbildade. 16% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 31%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 484 kr, vilket är 43% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 588 206 kronor i lån.

-43%

Skatteläget i Flen

För de som är folkbokförda på Drottninggatan 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,3% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 43% fler röster än riksgenomsnittet.

S+43%

Bostadsmarknaden i Nybble

Just nu finns 6 objekt till salu i Flen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

460 meter från adressen ligger Sjögårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Götgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (532 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Thuleparken, ligger ca två minuters gångväg (233 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Flens Simhall, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nybble

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 04:30

Frågor från medier gällande Södermanlands län, ring presstalesperson Åsa Willsund

16:30 Med anledning av en större händelse i polisområde Jönköping som kräver stora delar av presstalespersonens uppmärksamhet så hänvisas samtal som rör pågående ärenden i Södermanland och Östergötland till presstalesperson Åsa Willsund på telefon 010-56 65973. Denna text uppdateras när förutsättningarna ändras. 18:45 Samtal till polisens pressnummer går nu via det ordinarie pressnumret 010-56 92366 för hela polisregion Öst. Under kvällen kommer presstalesperson Thomas Agnevik att behöva prioritera i första hand händelseutvecklingen i Vetlanda och svarstiderna kan därför vara längre än vanligt. Att få ut information via händelsenotiser prioriteras i första hand. Ej akuta frågor hänvisas till morgondagen.  

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 11:21

Inbrottsstöld på kontor i Flen.

Polisen fick samtal vid 07-tiden om att personal hade upptäckt ett inbrott i en kontorslokal som tillhör hemtjänsten/hemsjukvården på Orrögatan i Flen. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Okänd gärningsperson/-er har brutit sig in i lokalerna och tillgripit föremål. Det som hitills har saknats är datorer, bilnycklar, mobiltelefoner och tjänstekort.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 03:59

Polisen beslagtog bil efter misstanke om rattfylleri.

14.15 En polispatrull hade stoppat en bilist mellan Flen och Katrineholm. Mannen som körde blev misstänkt för rattfylleri och togs med för provtagning. Han har ertappats med att köra bil berusad tidigare och därför fattade polisen beslut om att beslagta bilen för att förhindra fortsatt brottslighet. Mannen är i 60-årsåldern.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
10%
SverigeNybble

Brott jämfört med riket