facebook_pixelTorsgatan 6C Södermanlands län, Flen - hitta.se
Hitta.se

Torsgatan 6C

642 37 Flen, Flen Södermanlands län

Adress i Nybble i Flen i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torsgatan 6C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1947

Fastigheten på Torsgatan 6C är ett flerfamiljshus byggt 1947.

Bolån i Flen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Flen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Flen

Boendemiljön i Nybble

Människorna i Nybble

Människorna i Nybble

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Nybble bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Flens kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 27% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 552 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 378 160 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Flen

För de som är folkbokförda på Torsgatan 6C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,3% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bostadsmarknaden i Nybble

Just nu finns 5 objekt till salu i Nybble

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

242 meter från adressen ligger Nybble förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Götgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (589 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (202 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Flens Simhall, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nybble

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 09:30

Polisens presstjänst.

21.30 polisens presstalesperson avslutar inom kort dagens verksamhet. I morgon bitti finns presstalesperson i tjänst från klockan 07. Första timman prioriteras genomgång och publicering av nattens polisverksamhet och efter det finns presstalesperson anträffbar på pressnumret.

Övrigt

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 09:43

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen och är åter i tjänst imorgon bitti klockan 06:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 10:57

Lastbil och personbil kolliderade på riksväg 55 utanför Flen.

09:29 På riksväg 55 öster om Sköldinge utanför Flen inträffade en trafikolycka. En lastbil och personbil ska ha kolliderat. Olyckan ska ha inträffat i höjd med Gnallen strax efter klockan 09:00. En person fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Polisen har förhört förarna som var inblandade i olyckan, det finns ingen brottsmisstanke i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
10%
SverigeNybble

Brott jämfört med riket