facebook_pixelSandudden 2 Södermanlands Län, Gnesta - hitta.se

Sandudden 2

646 93 Gnesta, Gnesta Södermanlands Län

En villa byggd 1929

På adressen finns en villa byggd 1929. Huset är 27 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Gåsinge-Dillnäs.

Bolån i Gnesta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gnesta. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Gnesta

Tomten är ca 39339 kvadratmeter

Tomten, SANDUDDEN 1:3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SANDUDDEN 1:3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gåsinge-Dillnäs

Människorna i Gåsinge-Dillnäs

Människorna i Gåsinge-Dillnäs

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Gåsinge-Dillnäs bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Gnestas kommun (46 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (47%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 371 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 370 186 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Gnesta

För de som är folkbokförda på Sandudden 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,18% (0,53)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,192% (0,02)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,6% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 23% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+23%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Gåsinge-Dillnäs

Just nu finns 1 objekt till salu i Lantligt

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 25 681 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 23 321 kr/m2 och går upp med 12.39 %.

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av sandudden. Snitthyran är 6 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (104 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (32 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gåsinge-Dillnäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:01

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 40 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 02:55 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 57 i Dansut, Gnesta, uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 60-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en kvinna i 65-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk samt innehav. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 07:18

Trafikolycka på länsväg 223 norr om Laxne.

06.17 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 223 ca 4 km norr om Laxne där två bilar ska ha krockat. 06.44 polisen är framme på olycksplatsen. 07.09 bärgare är på väg till olycksplatsen. 07.35 en person har förts till sjukhus med ambulans med mycket allvarliga skador. 07.43 räddningspersonalen meddelar att bärgningen är påbörjad och trafiken beräknas kunna flyta normalt omkring 08-tiden. 08.00 polisen är nu klar på olycksplatsen och lämnar den. Trafiken flyter nu normalt. 12.40 den person som fördes till sjukhus med ambulans, med allvarliga skador, har avlidit av de skador han fick vid olyckan. Den avlidne är en man i 30-årsåldern och hans anhöriga har underrättats av polisen. Den andra bilen, en taxibil, kördes av en man i 35-årsåldern och han fördes också till sjukhus med ambulans. Skadeläget är dock oklart. I bilen fanns inga passagerare. Trafikolyckan kommer att utredas och båda bilarna kommer att genomgå en teknisk undersökning.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 14 november kl 07:48

God morgon! Dagens presstalesperson är Daniel Söderqvist som arbetar fram till 15:00.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan finns de viktigaste ärendena. 00.31. Polisen kallades till en plats utanför en livsmedelsbutik i Gnesta efter samtal om bråk på platsen. När patrullen kom till platsen var det fortfarande bråk och i samband med det blev en polis träffad av ett slag i ansiktet. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för våld mot tjänsteman.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
53%
SverigeGåsinge-Dillnäs

Brott jämfört med riket