facebook_pixelJäder Pålstorp 1 Södermanlands Län, Jönåker - hitta.se
Hitta.se

Jäder Pålstorp 1

611 96 Jönåker, Nyköping Södermanlands Län

Adress i Lunda i Jönåker i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Jäder 1.

Hitta hit

En villa byggd 1977

På adressen finns en villa byggd 1977. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Lunda.

Bolån i Jönåker - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Jönåker. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Jönåker

Tomten är ca 36267 kvadratmeter

Tomten, JÄDER 3:22, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten JÄDER 3:22 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lunda

Människorna i Lunda

Människorna i Lunda

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Lunda bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Nyköpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 042 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 169 729 kronor i lån.

-15%

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Jäder 1 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48% (-0,17)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,492% (-0,68)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 49% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+49%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

6 295 meter från adressen ligger Tängsta Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n Jönåker på Stationsvägen 12.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1178 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 16 april kl 03:16

En bil brann vid rondellen Norrköpingsvägen/Västerleden i Nyköping.

14:28 En polispatrull befann sig vid rondellen Norrköpingsvägen/Västerleden i Nyköping när polispatrullen noterade en bilbrand. Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Polisens presstjänst har inte fått några uppgifter om att någon person ska ha skadats. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Trafiken påverkades under släckningsarbetet men trafiken ska flyta på som vanligt igen.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 07:02

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. De händelser som sticker ut från kvällen/natten: 21.40 Polis och ambulans larmades till Brandkärr, Nyköping, med anledning av ett bråk utomhus där någon skulle ha skadats med ett vasst föremål. Polisen spärrade av för brottsplatsundersökning och sökte efter vittnen till händelsen. En kille i övre tonåren fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt med lindriga skador. Lite senare kunde en annan kille i samma ålder hämtas till förhör. Efter förhör beslutade åklagare att han skulle anhållas. Brottsrubriceringen är grov misshandel. 22.53 En polispatrull stoppade en bilist på Eskilstunavägen, Torshälla, Eskilstuna. Föraren verkade vara narkotikapåverkad. Han blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk. Polisen beslutade att göra husrannsakan i bilen. Då hittades ett knogjärn och en mindre mängd narkotika. Mannen blev därför även misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott, innehav. Knogjärnet togs i beslag. Mannen greps, och gripandet hävdes efter några timmar. Han är i 35-årsåldern. 00.47 Det kom larm om en brinnande bil i Kjula, Eskilstuna. Polis och räddningstjänst åkte till platsen. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Ingen person ska ha kommit till skada. Utöver detta har polisen åkt på flera larm om bråk i bostäder, som inte har lett till gripanden eller att någon har behövt föras till sjukhus. Patrullerna har också hanterat flera narkotikapåverkade personer, varav någon hade kört bil.

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 12 april kl 03:27

Man gripen för olaga hot mot grupp.

Vid 21-tiden på söndagskvällen blev polisen kontaktade av Nyköpings kommun på grund av ett hot som riktats mot Nyköpings gymnasium. Det rörde sig om ett meddelande som kan uppfattas som hotfullt och allvarligt. Polisen inledde en förundersökning gällande olaga hot mot grupp. Flera utredningsåtgärder vidtogs och en person kunde efter ett tag pekas ut som misstänkt gärningsperson. Åklagare kopplades in i ärendet och en man i 20-årsåldern blev anhållen i sin frånvaro. Under måndagseftermiddagen greps personen som misstänks vara avsändaren av meddelandet. Gripandet skedde i Södermanland. Mannen är anhållen och ärendet leds av åklagare Fredrik Beijar på Åklagarkammaren i Nyköping. Eventuella frågor från media hänvisas dit.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeLunda

Brott jämfört med riket