facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Södermanlands län, Katrineholm - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

641 33 Katrineholm, Katrineholm Södermanlands län

Adress i Öster i Katrineholm i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1930

Fastigheten på Trädgårdsgatan 6 är ett flerfamiljshus byggt 1930.

Bolån i Katrineholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Katrineholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Katrineholm

Boendemiljön i Öster

Boendemiljön i Öster

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (72%).

Boendemiljön i Öster

Åtta drönarbilder över Öster

En drönare har flugit över Öster och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Öster från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Kullbergska huset
Kullbergska sjukhuset
Gamla posthuset, Katrineholm
Katrineholms station

Människorna i Öster

Människorna i Öster

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Öster bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 65 år, vilket är högre än medelåldern i Katrineholms kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (48%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 099 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 146 861 kronor i lån.

-30%

Skatteläget i Katrineholm

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,18% (0,53)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,192% (0,02)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 58% fler röster än riksgenomsnittet.

S+58%

Bostadsmarknaden i Öster

Just nu finns 16 objekt till salu i Centralt

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 8 864 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

388 meter från adressen ligger Elevhälsan.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Kvarnen Katrineholm på Köpmangatan 19.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Olympus och McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1897 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (263 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Duveholmshallen, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Öster

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 04:56

Förrådsinbrott i Nävertorp, Katrineholm.

15:38 Polis larmades till ett flerfamiljshus i Nävertorp med anledning av förrådsinbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i minst ett förråd. Exakt hur många förråd som drabbats är i nuläget oklart. En anmälan gällande stöld genom inbrott kommer att skrivas. Vad som har stulits är i nuläget oklart. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Brand

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 05:33

Brand i lägenhet.

17.02 SOS larmade om brand i ett bostadshus på Tegnérvägen i Katrineholm. 17.08 Polis på plats för att i första hand se till att räddningstjänsten kunde utföra sitt arbete. 17.29 Branden var släckt av räddningstjänsten. Polispatrullen meddelade att de som bor i den aktuella lägenheten hade tagit sig ut. Det fanns inga rapporter om personskador.  Det hade börjat brinna i köket. I nuläget finns det ingen misstanke om brott.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 2 maj kl 08:20

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.02 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, två har omhändertagits och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 02.16 en polispatrull träffade på en minderårig pojke i stadsdelen Nävertorp i Katrineholm. Polispatrullen bedömde att pojken var drogpåverkad och han blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav och fick följa med för proivtagning och förhör. En mindre mängd misstänkt narkotika togs i beslag för analys. Efter detta blev det hemtransport till vårdnadshavaren. 032.37 samtal kom till polisen om att en man skulle ha misshandlat en kvinna i 30-årsåldern i eller vid en bostad i Tystberga i Nyköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel. Polisen sökte efter den misstänkte och anträffade honom i ett närbeläget skogsparti där han kunde gripas för misshandel. Polisen har hållit förhör med den drabbade kvinnan och vittnen men den misstänkt är i skrivande stund inte förhör på grund av att han ska nyktra till först. Mannen är i 40-årsåldern. 03.26 polisen fick samtal om att det hade upptäckts ett inbrott i ett bostadshus i Mariefred. Polisen åkte till platsen och det visade sig stämma, varför polisen påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. Polisen har också genomfört en brottsplatsundersökning. Det som hittills saknas från huset är hemelektronik. Polisen har i nuläget ingen misstänkt. 05.45 polisen kallades till stadsdelen Årby i Eskilstuna där väktare hade upptäckt ett inbrott i en förskola. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har genomförts och polisen har också spanat i omgivningarna och spårat med hund. Ingen har dock frihetsberövats. 05.23 polisen fick samtal om att reklamskyltar hade slagits sönder på Sveaplan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och spanade efter misstänkta. Tre misstänkta personer som stämde på ett angivet signalement anträffades på Vasavägen. Det var tre tonåringar, två pojkar och en flicka som blev misstänkta för skadegörelse. Pojkarna blev även misstänkta för ringa narkotikabrott och fick genomgå en provtagning varefter alla tre överlämnades till vårdnadshavare.  Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeÖster

Brott jämfört med riket