facebook_pixelStockholmsvägen 7B Södermanlands län, Nyköping - hitta.se
Hitta.se

Stockholmsvägen 7B

611 33 Nyköping, Nyköping Södermanlands län

Adress i Öster i Nyköping i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stockholmsvägen 7B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1933

Fastigheten på Stockholmsvägen 7B är ett flerfamiljshus byggt 1933.

Bolån i Nyköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nyköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nyköping

Boendemiljön i Öster

Boendemiljön i Öster

I området kring Stockholmsvägen 7 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Länsfängelset i Nyköping
Storhusfallet, Nyköping
Nyköpings domsagas tingslag
Sparbankshuset, Nyköping

Människorna i Öster

Människorna i Öster

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Öster bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Nyköpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 183 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 696 802 kronor i lån.

-15%

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Stockholmsvägen 7B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48% (-0,17)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,492% (-0,68)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 22% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+22%

Bostadsmarknaden i Öster

i Öster pågår och planeras det för 135 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Nyköping

Just nu finns det 13 hyreslägenheter att byta till i närheten av Stockholmsvägen. Snitthyran är 6 866 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

232 meter från adressen ligger Pysslingen Förskolor och Skolor AB.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Ringvägen 9.

Lockas man av restaurangbesök finns Tandoori House och Pub Mc Evans i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (326 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Nyköping, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Öster

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 05:20

Larm om trafikolycka på Bergshammarsvägen.

16:48 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Bergshammarsvägen i Nyköping med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter skulle två personbilar ha kolliderat. 17:09 Polis på plats. 17:48 Två personer fördes till sjukhus med ambulans för att kontrollera sina nacksmärtor. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter kring skadeläget. En förare fick böter för att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 06:43

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. 01.28 en polispatrull träffade på en blodig man vid E4 Hållet, Nyköping. Polispatrullen tog kontakt med mannen som uppgav sig ha varit med om en trafikolycka. Mannen fördes till sjukhus med skador som inte bedöms som allvarliga. Mannen är i 30-årsåldern och han är nu misstänkt för rattfylleri. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 07:58

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:35 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Domaregatan i Eskilstuna med anledning av en brand. En bil, som stod på en parkering, brann. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 02:04 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Koppartorpsvägen i Nyköping med anledning av en brand. En bil brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand kommer att skrivas. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller samt ärenden som rör psykisk ohälsa.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeÖster

Brott jämfört med riket