facebook_pixelBreviksvägen 1C Södermanlands Län, Oxelösund - hitta.se
Hitta.se

Breviksvägen 1C

613 35 Oxelösund, Oxelösund Södermanlands Län

Adress i Oxelösund i Oxelösund i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Breviksvägen 1C.

Hitta hit

Bolån i Oxelösund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oxelösund. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Oxelösund

Boendemiljön i Oxelösund

Människorna i Oxelösund

Människorna i Oxelösund

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Oxelösund bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Oxelösunds kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 026 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 803 459 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Oxelösund

För de som är folkbokförda på Breviksvägen 1C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,28% (0,63)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 29% fler röster än riksgenomsnittet.

S+29%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 116 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 58 objekt till salu i Oxelösund

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av breviksvägen. Snitthyran är 8 820 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

531 meter från adressen ligger Oxelösunds Kommun.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Nära Dej på Esplanaden 15.

Lockas man av restaurangbesök finns Järngrytan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (247 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (108 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oxelösund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 12 april kl 03:27

Man gripen för olaga hot mot grupp.

Vid 21-tiden på söndagskvällen blev polisen kontaktade av Nyköpings kommun på grund av ett hot som riktats mot Nyköpings gymnasium. Det rörde sig om ett meddelande som kan uppfattas som hotfullt och allvarligt. Polisen inledde en förundersökning gällande olaga hot mot grupp. Flera utredningsåtgärder vidtogs och en person kunde efter ett tag pekas ut som misstänkt gärningsperson. Åklagare kopplades in i ärendet och en man i 20-årsåldern blev anhållen i sin frånvaro. Under måndagseftermiddagen greps personen som misstänks vara avsändaren av meddelandet. Gripandet skedde i Södermanland. Mannen är anhållen och ärendet leds av åklagare Fredrik Beijar på Åklagarkammaren i Nyköping. Eventuella frågor från media hänvisas dit.

Trafikkontroll

Rapporterat söndagen den 11 april kl 01:07

Resultat av trafikkontroll i Ytterbo, Lycksele.

Polisen har haft en trafikkontroll i Ytterbo. Hastigheten kontrollerades. Fem ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser, högsta uppmätta hastighet var 108 kilometer i timmen.  Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor.  Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 9 april kl 06:57

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.09 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden,huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats. 01.03 i samband med en rutimässig fordon- och förarkontroll på E4 i Nyköping blev föraren, en man i 40-årsåldern misstänkt för olovlig körning, eftesom han saknar körkort. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeOxelösund

Brott jämfört med riket