facebook_pixelPilvägen 13 Södermanlands län, Oxelösund - hitta.se
Hitta.se

Pilvägen 13

613 37 Oxelösund, Oxelösund Södermanlands län

Adress i Sunda i Oxelösund i Södermanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Pilvägen 13.

Hitta hit

En villa byggd 1967

På adressen finns en villa byggd 1967. Huset är 107 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sunda.

Värderingen är 26 822 kr/m²

Villan på Pilvägen 13 värderas till ca 2 870 000 kr (26 822 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 870 000 kr

Bolån i Oxelösund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oxelösund. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Oxelösund

Tomten är ca 1097 kvadratmeter

Tomten, ÄLGEN 1, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÄLGEN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sunda

Människorna i Sunda

Människorna i Sunda

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Sunda bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Oxelösunds kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 791 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 507 515 kronor i lån.

-5%

Skatteläget i Oxelösund

För de som är folkbokförda på Pilvägen 13 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,28% (0,63)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

S+42%

Bostadsmarknaden i Sunda

i Sunda pågår och planeras det för 156 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 90 objekt till salu i Sunda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 755 meter från adressen ligger Oxelösunds Kommun.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo på Sundstigen 9.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (567 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 05:38

Personbil körde in i stolpe. Inga personskador.

16:39 Polisen larmades till Arnöleden utanför Nyköping med anledning av en trafikolycka. En förare till en personbil hade kört av vägen och in i en stolpe. Föraren, som var ensam i bilen, skadades inte fysiskt. En anmälan om trafikolyckan kommer att upprättas och den kommer att utredas.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:09 En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på Esplanaden i Oxelösund. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör. I bilen satt även en passagerare, en kvinna i 20-årsåldern. Även hon visade tecken på narkotikapåverkan. Hon är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 07:15

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 30 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut: 01:13 Polis och väktare larmades till en matbutik vid området Spelhagen, Nyköping, med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. Väl på plats visade det sig att två rutor till butiken krossats. Polispatrull har genomfört allmän spaning och säkrat eventuella spår men i nuläget har ingen person frihetsberövats. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är i nuläget oklart om tjuven/tjuvarna fått med sig något gods. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, en viltolycka med vildsvin samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeSunda

Brott jämfört med riket