facebook_pixelSträngnäsvägen 28 Södermanlands Län, Stallarholmen - hitta.se
Hitta.se

Strängnäsvägen 28

645 61 Stallarholmen, Strängnäs Södermanlands Län

Adress i Toresund i Stallarholmen i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strängnäsvägen 28.

Hitta hit

En villa byggd 1934

På adressen finns en villa byggd 1934. Huset är 150 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Toresund.

Bolån i Stallarholmen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stallarholmen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stallarholmen

Tomten är ca 1364 kvadratmeter

Tomten, VANNESTA 1:13, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VANNESTA 1:13 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Toresund

Människorna i Toresund

Människorna i Toresund

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Toresund bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Strängnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 891 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 398 745 kronor i lån.

-1%

Skatteläget i Strängnäs

För de som är folkbokförda på Strängnäsvägen 28 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,73% (0,08)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,742% (-0,43)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

M+47%

Bostadsmarknaden i Toresund

i Toresund pågår och planeras det för 49 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 31 objekt till salu i Toresund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

235 meter från adressen ligger Stallarholmens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Skeppet på Ytterselövägen 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Värdshuset Gripen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (690 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Toresund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 08:18

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 78 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits för brott. Elva personer har omhändertagits för rattfylleri eller fylleri. 22:13 Polisen larmades till Mariefred med anledning av ett pågående inbrott i bil. Detta skedde i närheten av Rådhustorget i Mariefred. Enligt inringaren sågs en man bryta sig in i två parkerade bilar, en Audi och en Volvo. Det är oklart om han ville stjäla bilarna eller stjäla något från bilarna. Mannen hann lämna i en nyare vit Volvo innan polisen kom fram, den bli som han troligen kom dit i. Ingenting verkar saknas från bilarna. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och säkrat spår efter gärningsmannen, ytterligare brottsplatsundersökning kommer att ske under dagen, när det är ljust. Två anmälningar om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad. Polisen är intresserad av tips om händelsen. Har du sett eller hört något som kan sättas i samband med stöldförsöken, kontakta polisen på 114 14. - 22:47 Polisen larmades till ett företag på Videvägen i Katrineholm med anledning av stöld ur bilar. Ett säkerhetsbolag hade fått in inbrottslarm från platsen och när man kom fram var rutor till sex av företagets firmabilar krossade. Ur bilarna saknades serviceböcker, troligtvis medtankkort. Bilarna stod parkerade på ett inhägnat område och gärningspersonen misstänks ha klippt sönder ett staket för att ta sig in. En anmälan om stöld ur bil är upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. - 00:20 Polisen tog emot flera samtal om bråk utomhus på Järntorgsgatan i området Nyfors, Eskilstuna. Sju personer skulle skrika på varandra och eventuellt var det handgemäng mellan några av personerna. 00:28 Polis var på plats. En kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans med till synes lindriga skador mot huvudet. En man i 25-årsåldern misstänks för misshandel. Den misstänkta och ytterligare två personer omhändertogs för fylleri. Den misstänkta mannen kommer att förhöras om misshandeln under morgonen när han har nyktrat till. En anmälan om misshandel är upprättad.

Misshandel

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 06:21

Man gripen för misshandel i relation.

16:51 Polisen larmades till en bostad i Strängnäs kommun med anledning av befarat lägenhetsbråk. 17:07 Polis var på plats och pratade med en man och en kvinna som befann sig i bostaden. Mannen, som är i  60-årsåldern, greps misstänkt för misshandel mot en kvinna som han lever i en relation med. Han fördes till polisstationen för förhör. Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll av sina skador. Med hänsyn till de inblandade och den pågående utredningen lämnas ingen mer information i nuläget. På polisens hemsida finns information om vad du kan göra om du, eller någon du känner utsätts för våld i en relation.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 07:50

Larm om trafikolycka i Löt, Strängnäs.

07:09 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Löt, Strängnäs, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en mopedbil ha kört in i ett träd. Det ska vara halt på platsen och vägen är avstängd. 08:15 Två tonåriga killar var inblandade i olyckan, båda fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
89%
SverigeToresund

Brott jämfört med riket