facebook_pixelSträngnäsvägen 28 Södermanlands Län, Stallarholmen - hitta.se
Hitta.se

Strängnäsvägen 28

645 61 Stallarholmen, Strängnäs Södermanlands Län

Adress i Toresund i Stallarholmen i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strängnäsvägen 28.

Hitta hit

En villa byggd 1934

På adressen finns en villa byggd 1934. Huset är 150 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Toresund.

Bolån i Stallarholmen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stallarholmen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stallarholmen

Tomten är ca 1364 kvadratmeter

Tomten, VANNESTA 1:13, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VANNESTA 1:13 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Toresund

Människorna i Toresund

Människorna i Toresund

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Toresund bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Strängnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 891 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 398 745 kronor i lån.

-1%

Skatteläget i Strängnäs

För de som är folkbokförda på Strängnäsvägen 28 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,73% (0,08)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,742% (-0,43)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

M+47%

Bostadsmarknaden i Toresund

i Toresund pågår och planeras det för 49 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 33 objekt till salu i Toresund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

235 meter från adressen ligger Stallarholmens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Skeppet på Ytterselövägen 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Värdshuset Gripen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (690 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Toresund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 02:03

Inbrott i villa.

08.53 Polisen kontaktades om inbrott i en villa i centrala Strängnäs. Någon ska ha tagit sig in i huset medan den drabbade låg och sov. 10.25 Polis på plats. Någon eller några hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster under natten. Den drabbade hade inte märkt något av inbrottet förrän på morgonen. Polisen genomförde en brottsplatsundersökning och har inlett en förundersökning om grov stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Bedrägeri

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 09:57

Äldre kvinna utsatt för åldringsbrott.

17:51 Polisen larmades till en bostad i centrala Strängnäs med anledning av ett åldringsbrott. Omkring klockan tolv idag hade en kvinna i 90-årsåldern blivit utsatt för ett bedrägeri. Två för henne okända personer hade knackat på hennes dörr och uppgett sig komma från hennes bank och var där för att byta ut hennes bankkort. Männen fick med sig kvinnans bankkort. Kvinnan fick hjälp att spärra sitt kort och såvitt man har kunnat se så har bedragarna inte tagit ut några pengar. En anmälan om bedrägeri är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Bedrägeri

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 12:48

Bedrägeri/åldringsbrott i Strängnäs.

12.12. Polisen fick in en anmälan om bedrägeri. En äldre man i Strängnäs fick i lördags besök av en kvinna som sa sig komma från hemtjänsten. Kvinnan påstod att hon behövde den äldre mannens bankkort och kod för att häva ett köp som någon försökt göra i den äldre mannens namn. Den äldre mannen lämnade ifrån sig kortet och koden och senare under lördagen gick det att konstatera att den äldre mannens kort använts vid ett stort inköp och vid ett par tillfällen vid en bankomat. Polisen har upprättat en anmälan om bedrägeri. Polisen kan inte nog varna för den här typen av brott mot framför allt äldre. Det är viktigt att aldrig lämna ifrån sig sitt bankkort och sin kod till någon okänd. Man ska heller aldrig logga in med sitt bank-id om någon okänd person uppmanar till det.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
89%
SverigeToresund

Brott jämfört med riket