facebook_pixelLotsängsvägen 3 Södermanlands Län, Trosa - hitta.se
Hitta.se

Lotsängsvägen 3

619 92 Trosa, Trosa Södermanlands Län

Adress i Trosa-Vagnhärad i Trosa i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lotsängsvägen 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Lotsängsvägen 3 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Trosa - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trosa. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Trosa

Boendemiljön i Trosa-Vagnhärad

Boendemiljön i Trosa-Vagnhärad

Området kring Lotsängsvägen 3 består till 20% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Lagnöviken
Trosa kommun
Trosa stad
Öbolandet

Människorna i Trosa-Vagnhärad

Människorna i Trosa-Vagnhärad

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Trosa-Vagnhärad bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Trosas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (61%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 121 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 855 351 kronor i lån.

+11%

Skatteläget i Trosa

För de som är folkbokförda på Lotsängsvägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

32,672% (-0,50)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 31,5% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

M+59%

Bostadsmarknaden i Trosa-Vagnhärad

i Trosa-Vagnhärad pågår och planeras det för 45 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 22 objekt till salu i Trosa

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av lotsängsvägen. Snitthyran är 6 465 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

2 809 meter från adressen ligger Björkbacken Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (330 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (210 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Trosa-Vagnhärad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 11:43

Trafikolycka på E4 Lästringe.

11.28 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 vid Lästringe. Enligt uppgifter till SOS ska två bilar ha krockat. Polisen är på väg till olycksplatsen. Olyckan ska ha inträffat i södergående körriktning. 11.40 polisen är framme på olycksplatsen. Alla är ute ur bilarna. 11.50 E4 i södergående körriktning är helt avstängd. Läs om trafikläget på Trafikverkets hemsida. Minst två personer förs till sjukhus med ambulans. Okänt skadeläge. 12.30 Fyra personer har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Trafiken släpptes på i ena körfältet vid ca kl 12.10. 12.40 Trafiken flyter nu i båda södergående körfälten, bilarna är bärgade och utryckningsfordonen har lämnat olycksplatsen. 13.49 Av det som hittills har gått att utreda verkar det preliminärt som att en bilist har fått akut fel på sin bil i samband med omkörning av en annan bil. När felet uppstod började bilen att ryka och föraren försökte då svänga in höger mot vägrenen och i samband med det kolliderade de båda bilarna. Den felaktiga bilen började sedan brinna efter att den stannat i vägrenen. Den omkörda bilisten fick sladd och voltade till följd av händelsen. I den omkörande bilen färdades en person och i den omkörda bilen färdades tre personer. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott. 15:15 En utredning om olyckan kommer att påbörjats. Det kommer att utredas om någon kan misstänkas för brott i samband med olyckan. Polisen har inte fått någon uppdatering om skadeläget för de inblandade personerna.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:52

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Björn Öberg. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 29 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 23:44 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 52 utanför Baggetorp, Vingåker, uppstod misstanke om drograttfylleri, olovlig körning och narkotikabrott (innehav) mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.  23:46 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 218 i Vagnhärad, Trosa, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, en viltolycka utan personskador (vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:00

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund. Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:01 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 53, i höjd med Stenkvista i Eskilstuna. Förbipasserande hade sett en bilbrand och larmade då SOS. Bilen stod parkerad på en parkering och det fanns inga personer i närheten av branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. 01:52 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Sockengatan i Trosa med anledning av en brand. Det var en matvagn som brann. Enligt vittnesuppgifter ska ingen person ha setts i närheten av vagnen när vittnet såg att det kom rök från matvagnen. Vad som har orsakat branden är oklart, men polisen misstänker inget brott. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeTrosa-Vagnhärad

Brott jämfört med riket