Sättersta Lövhagen 1 Södermanlands Län, Tystberga - hitta.se

Sättersta Lövhagen 1

611 99 Tystberga, Nyköping Södermanlands Län

Adress i Lästringe i Tystberga i Södermanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sättersta lövhagen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1930

På adressen finns en villa byggd 1930. Huset är 87 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lästringe.

Tomten är ca 7068 kvadratmeter

Tomten, SÄTTERSTA-ÖKNA 2:14, är mindre än andra tomter i området.

Det finns inga bygglovsansökningar registrerade på bostaden.

Boendemiljön i Lästringe

Området kring Sättersta lövhagen 1 består till 94% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda på 30-talet.

Trettiotalshusen karakteriseras av sin minimalistiska och kubformade stil med enkla takkonstruktioner och låg taklutning.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Sättersta Lövhagen 1

Vad tycker du om Sättersta Lövhagen 1?

Människorna i Lästringe

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Lästringe bor 50% kvinnor och 50% män. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Lästringe har 11% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 20% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 52% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 84%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 593 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 100 170 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-17%

Evenemang och nöjen i närheten av Lästringe

ticketmaster-logo
Bussbiljett till DiggilooTrosa Hamn2019 M07 18Visa mer
Bussbiljett till Benny Anderssons OrkesterTrosa Hamn2019 M08 03Visa mer
Jill Johnson i Gillberga stenbrottGillberga Kalkstensbrott2019 M07 29Visa mer
Norman & Wells i Gillberga stenbrottGillberga Kalkstensbrott2019 M07 21Visa mer

Här i Nyköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sättersta lövhagen 1 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,48(-0,17)

10,77(-0,51)

0,242(0,00)

Summa

32,492(-0,68)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 73% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+73%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en gymnasieskola i närheten

5 012 meter från adressen ligger Blomenbergska Skolan.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Öknaskolan Sörmlands Naturbruk (1 404 meter), som är en kommunal skola.

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1116 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Lästringe

Jobb i närheten

Just nu finns det 336 lediga jobb i Nyköping, vilket motsvarar 91% av alla lediga jobb i Södermanlands Län. Bland annat söker man:

- Städare/Lokalvårdare

- Helpdesktekniker/Supporttekniker

- Tandsköterska

- Kock, storhushåll

- Frivårdshandläggare

Exempel på företag som anställer just nu:

- Real Clean Solution i Stockholm AB

- Region Sörmland

- Folktandvården Sörmland AB

- Kriminalvården , A / H Region Mitt

- Kriminalvården , Nyköping

91%
Södermanlands LänNyköping

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Lästringe

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Hemlarm för villa, lägenhet och radhus.  Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och Räkna ut ditt pris

Advertisement

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 20 mars kl 06:47

Så var natten i Södermanlands län.

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 20-tal händelser. Tre personer har gripits, misstänkta för stöld. 01.43 Stöld, Nyköping Polis stoppade en bil för kontroll i Tystberga, Nyköping. I bilen påträffades misstänkt stöldgods och samtliga tre personer som färdades i bilen greps, misstänkta för stöld. De gripna är samtliga män i åldrarna 35-50 år. 01.59 Arbetsplatsolycka, Katrineholm Polisen larmades till ett företag i Valla, Katrineholms kommun, efter att en man fallit från en stege. Målsäganden, en man i 30-årsåldern, fördes till sjukhus med ryggsmärtor. En anmälan om vållande till kroppsskada i samband med arbetsplatsolycka upprättades. 02.49 Rattfylleri, Eskilstuna En polispatrull stoppade en bil på Gunborg Nymans väg i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och togs med för provtagning. Han är också misstänkt för grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 mars kl 04:20

Påkörd person i Gnesta.

15.30 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på Kullagatan i Gnesta. Enligt SOS ska en person ha blivit påkörd av en bilist. 16.36 polisen är framme på platsen. 15.47 enligt polis på platsen har den drabbade kvinnan ont i benen men i övrigt ingen större fara. Kvinnan fördes till vårdcentral med ambulans. 15.57 polisen är klar på platsen. Efter de inledande utredningsåtgärderna finns ingen brottsmisstanke.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 16 mars kl 07:33

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten har polisens regionledningscentral hanterat 50 ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har hämtats till förhör och senare anhållits (se nedan) och 11 personer har omhändertagits för fylleri, narkotikapåverkan eller rattfylleri. 23:01 Polisen larmades till Gnesta efter ett misstänkt rån. En man skulle ha blivit av med en större summa pengar efter att ha blivit avtvingad sitt bankomatkort med tillhörande kod efter att ha blivit slagen och hotad.    Två personer kontrollerades under natten i en bil. De misstänktes ha samband med händelsen och togs med till förhör. De anhölls av åklagare under morgonen och misstänks för flera brott, bland annat människorov.    Målsägande har fått vård för sina skador som inte är av allvarligare karaktär. Ärendet leds av åklagare och polisen kan med anledning av den pågående utredningen inte lämna mer detaljer kring ärendet. - 00:47 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Klostergatan i Eskilstuna. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänktes vara påverkad av narkotika och togs med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger och olovlig körning då han saknar körkort. - 01:05 En bil kontrollerades på Östra Åsgatan i Eskilstuna. Föraren och passageraren misstänktes vara påverkade av narkotika och togs med för provtagning. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott och föraren för rattfyller under påverkan av droger och grov olovlig körning då han saknar körkort.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
4%
SverigeLästringe

Brott jämfört med riket