facebook_pixelStorgatan 70 Södermanlands Län, Vingåker - hitta.se
Hitta.se

Storgatan 70

643 30 Vingåker, Vingåker Södermanlands Län

Bolån i Vingåker - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vingåker. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vingåker

Boendemiljön i Västra Vingåker

Människorna i Västra Vingåker

Människorna i Västra Vingåker

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Västra Vingåker bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Vingåkers kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 394 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 761 934 kronor i lån.

-29%

Här i Vingåker betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Storgatan 70 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,73% (1,08)

10,77% (-0,51)

0,242% (0,00)

Summa

33,742% (0,57)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 25% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+25%

Bostadsmarknaden i Västra Vingåker

Just nu finns 7 objekt till salu i Vingåker

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

857 meter från adressen ligger Sävsta Daghem Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Storgatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Dallasgrillen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (319 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (122 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Vingåker

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bedrägeri

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 09:22

Tågresenär omhändertogs av polis.

20.12 polisen fick samtal från ett tåg mot Katrineholm. På tåget skulle det finnas en resenär som saknade biljett och som vägrade att köpa en. 20.32 en polispatrull mötte upp på spår 1 i Katrineholm. 20.42 polisen har nu genomfört en kontroll av mannen, som visade sig vara i 30-årsåldern. Han är misstänkt för ringa bedrägeri och polisen omhändertog honom på grund av att han ska utvisas.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 07:52

Trafikolycka på Sundavägen.

06.40 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Sundavägen, söder om Vingåker. Enligt SOS ska en bilist ha kört i diket. Två drabbade personer ska vara ur bilen. 07.51 polisen är framme på olycksplatsen. 08.17 polisen är nu klar på olycksplatsen, vägen är fri. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 07:16

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 01:41 Polis larmades till en butik i Vingåker med anledning av ett inbrottslarm. En personbil ska ha körts genom entrén till affären. Gärningspersonerna har stulit gods från butiken och sedan lämnat platsen, exakt vad som har stulits är oklart. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet. En förundersökning gällande stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel har inletts. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om fordon eller personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i närheten. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär om du har uppgifter som kan föra utredningen framåt. 03:49 Polis larmades till området Isaksdal i Nyköping med anledning av bråk i en lägenhet. När polis kom till platsen kunde en man i 35-årsåldern gripas. Han är i nuläget misstänkt för skadegörelse, olaga hot, våldsamt motstånd och narkotikabrott för eget bruk. Målsägare, en kvinna i 45-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan fysiska skador.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
57%
SverigeVästra Vingåker

Brott jämfört med riket