Hitta.se
Fagerstagatan 47 Karta

Leveransadress

Box 50434
202 14 Malmö

Om Schenker AB

Schenker AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 052 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 22 personer sedan 2019 då det jobbade 2 074 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. Schenker AB omsatte 12 708 350 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Schenker AB har 1,9 i betyg!

Schenker AB har betygsatts av nio personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1,9 /5

9 betyg. 4 kommentarer

Yvonne A.

för mer än ett år sedan

Inte ens värd stjärnan man tyvärr tvingas kryssa i. De gömmer undan paket, ljuger, leker katt-och-råtta-leken i 30 dagar, för där går deras magiska gräns på hur länge de tycker att de vill engagera sig i sina kunder, påstår sig köra ut till ombud men de vet inte till vilket ombud eller vem som körde (lögn naturligtvis) och de påstår att de har sina egna rutiner vid spårning, rutiner som visar sig innebära att sitta med armarna i kors, för att nå slutmålet, vilket innebär att lägga beslag på det som inte tillhör dem, det som är ditt, bokstavligen mitt framför ögonen på dig. DBSchenker är ett skämt.

Lena S.

för mer än ett år sedan

Fin service och ett vänligt bemötande!!!!!

Johan

för mer än ett år sedan

Det finns en hel del att anmärka på Schenkers förmåga som expeditionsfirma. 1. Deras spårningssystem är i DOS och svårt att förstå sig på. Dessutom försvinner allt för ofta telefonnummer så man får ingen avisering. 2. De levererar till fel ombud. De har rätt postnummer men försändelsen kommer till fel utlämningsställe. I bland till fel kommun. 3. Dåligt bemötande hos kundtjänst. När man ställer en fråga så återkommer de inte med ett svar. Jag väljer annat ombud om det är möjligt och annan butik om det inne går att välja.

Hektor Y.

för mer än ett år sedan

Väldigt dyrt, och mitt i ingenstans. Man tänker att det kanske borde finnas något närmare de kan skicka till, men icke.

Karta och andra adresser

Fagerstagatan 47, 163 53 Spånga

Schenker AB har verksamhet på Fagerstagatan 47, Spånga. 

Schenker AB har 79 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Spångaskontoret är ColdSped Transport inrikes i Visby.

Schenker AB gick med vinst (2020)

Schenker AB gick med vinst, 168 606 000 kr. Schenker AB minskade sin omsättning med -3,71% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 052 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Schenker AB:

Bolaget skall bedriva transport-, speditions-, logistik- och lagringsverksamhet samt tillhandahålla konsulttjänster inom dessa områden. Dessutom skall bolaget bedriva yrkesmässig försäkringsförmedlarverksamhet gällande koncernens behov av internationell egendoms-, ansvars-, transport och motorförsäkring. Bolaget skall dessutom bedriva internationell marin återförsäkrings- och försäkringsverksamhet för koncernens behov av sin Captivebolag.

Verksamheten ingår i:

Schenker AB

Organisationsnummer:

556250-3630

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SCHENKER AG

VD:

Carl Magnus Leonard Strand

Bolaget registrerat:

1984-11-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-585 100 00