Hitta.se

Schenker AB

i Spånga

Org.nr. 556250-3630

Stängt
Fagerstagatan 47 Karta

Leveransadress

Box 50434
202 14 Malmö

Om Schenker AB

Schenker AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 042 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 10 personer sedan 2020 då det jobbade 2 052 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. Schenker AB omsatte 13 829 140 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Schenker AB har 2.0 i betyg!

Schenker AB har betygsatts av tolv personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.0 /5

12 betyg. 6 kommentarer

Tomas J.

för 4 månader sedan

Schenker har gjort det så gott som omöjligt att komma i kontakt med företaget. Inga telefonnummer på hemsidan. När man letar upp ett telefonnummer 058510000, så är det ingen som svarar. Svagt att inte ha bemanning för frågor om transporter / Tomas

Leif W.

för mer än 6 månader sedan

Hopplöst företag som lever kvar på 1900-talet. Man förväntas ta ledigt en halv dag för att sitta hemma och vänta på leverans. Ändringar eller leverans till ombud är omöjligt. Avsändaren måste kontaktas och göra om leveransen. Om möjligt, använd annan leverantör. Helt respektlöst företag, gentemot mottagaren.

Yvonne A.

för mer än ett år sedan

Inte ens värd stjärnan man tyvärr tvingas kryssa i. De gömmer undan paket, ljuger, leker katt-och-råtta-leken i 30 dagar, för där går deras magiska gräns på hur länge de tycker att de vill engagera sig i sina kunder, påstår sig köra ut till ombud men de vet inte till vilket ombud eller vem som körde (lögn naturligtvis) och de påstår att de har sina egna rutiner vid spårning, rutiner som visar sig innebära att sitta med armarna i kors, för att nå slutmålet, vilket innebär att lägga beslag på det som inte tillhör dem, det som är ditt, bokstavligen mitt framför ögonen på dig. DBSchenker är ett skämt.

Lena S.

för mer än ett år sedan

Fin service och ett vänligt bemötande!!!!!

Johan

för mer än ett år sedan

Det finns en hel del att anmärka på Schenkers förmåga som expeditionsfirma. 1. Deras spårningssystem är i DOS och svårt att förstå sig på. Dessutom försvinner allt för ofta telefonnummer så man får ingen avisering. 2. De levererar till fel ombud. De har rätt postnummer men försändelsen kommer till fel utlämningsställe. I bland till fel kommun. 3. Dåligt bemötande hos kundtjänst. När man ställer en fråga så återkommer de inte med ett svar. Jag väljer annat ombud om det är möjligt och annan butik om det inne går att välja.

Hektor Y.

för mer än ett år sedan

Väldigt dyrt, och mitt i ingenstans. Man tänker att det kanske borde finnas något närmare de kan skicka till, men icke.

Karta och andra adresser

Fagerstagatan 47, 163 53 Spånga

Schenker AB har verksamhet på Fagerstagatan 47, Spånga. 

Schenker AB har 71 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Spångaskontoret är Schenker AB i Arlandastad.

Schenker AB gick med förlust (2021)

Schenker AB gick med förlust, -548 096 000 kr. Schenker AB ökade sin omsättning med 8,82% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 042 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Schenker AB:

Bolaget skall bedriva transport-, speditions-, logistik- och lagringsverksamhet samt tillhandahålla konsulttjänster inom dessa områden. Dessutom skall bolaget bedriva yrkesmässig försäkringsförmedlarverksamhet gällande koncernens behov av internationell egendoms-, ansvars-, transport och motorförsäkring. Bolaget skall dessutom bedriva internationell marin återförsäkrings- och försäkringsverksamhet för koncernens behov av sin Captivebolag.

Verksamheten ingår i:

Schenker AB

Organisationsnummer:

556250-3630

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SCHENKER AG

VD:

Olli Petteri Nurmi

Bolaget registrerat:

1984-11-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-585 100 00