facebook_pixel
Hitta.se

Om Schenker AB

Schenker AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 052 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 22 personer sedan 2019 då det jobbade 2 074 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. Schenker AB omsatte 12 708 350 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Schenker AB har 2,7 i betyg!

Schenker AB har betygsatts av tre personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,7 /5

3 betyg. 2 kommentarer

Per O.

för mer än ett år sedan

Vi kontaktades om leverans av tungt paket av Schenker. Det gick inte att få leverans förrän tidigast dagen efter.Då vi skulle på begravning den dagen efter lunch framfördes att förutsättningen var leverans så tidigt som möjligt på fm. Detta utlovades, 9-12. Någon leverans skedde inte då och när vi kontaktade kontoret i Uppsala framfördes från ansvarig att det visserligen stod önskemål om tidig leverans men att de aldrig lovade annat än att det skulle ske under en viss dag, 9-16. Eftersom jag behöver hjälp att ta hand om det 70 kg tunga paketet hade jag ordnat detta samt lånat en pirra. Jag erbjöd mig att vara hemma kl 16 men då var det för sent (trots att de meddelade att utkörning skedde 9-16), arbetet slutade då! Nu fick jag nytt datum för leveransen och måste då på nytt försöka rekrytera hjälp till den tiden. Upplever servicen som mycket dålig jämfört med flera andra företag där man kontinuerligt uppdaterar när leveransen ska ske, ofta med minutangivelser. Dessutom fanns en total oförståelse hos ansvarig i Uppsala för att det kan vara problematiskt att behöva avsätta en hel dag för kunden och eventuella medhjälpare.

Gisela C.

för mer än ett år sedan

Det finns ingen nummerplacering i telefonkön. I två dagar har jag väntat förgäves i timmar att komma fram på telefonen. Det är den sämsta servicen jag någonsin var med om. Hur skall jag få tag i min försändelse innan den skickas tillbaka till leverantören?

Karta och andra adresser

Gnistagatan 9, 754 54 Uppsala

Schenker AB har verksamhet på Gnistagatan 9, Uppsala. 

Schenker AB har 79 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Uppsalaskontoret är ColdSped Transport inrikes i Visby.

Schenker AB gick med vinst (2020)

Schenker AB gick med vinst, 168 606 000 kr. Schenker AB minskade sin omsättning med -3,71% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 052 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Schenker AB:

Bolaget skall bedriva transport-, speditions-, logistik- och lagringsverksamhet samt tillhandahålla konsulttjänster inom dessa områden. Dessutom skall bolaget bedriva yrkesmässig försäkringsförmedlarverksamhet gällande koncernens behov av internationell egendoms-, ansvars-, transport och motorförsäkring. Bolaget skall dessutom bedriva internationell marin återförsäkrings- och försäkringsverksamhet för koncernens behov av sin Captivebolag.

Verksamheten ingår i:

Schenker AB

Organisationsnummer:

556250-3630

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SCHENKER AG

VD:

Carl Magnus Leonard Strand

Bolaget registrerat:

1984-11-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 018-17 12 00