facebook_pixelSimrishamn Församling - Allgatan 7, Simrishamn | hitta.se
Hitta.se

Telefon

Allgatan 7 Karta

Leveransadress

Box 12
272 21 Simrishamn

Om Simrishamn Församling

I den kristna kulturen och i Sverige har konfirmationen varit ett sätt att fira denna förändring. Konfirmation kommer av ordet confirmare (jämför med engelskans confirm) och betyder bekräfta. Konfirmationen är alltså ett sätt att bekräfta den förändring tonårstiden innebär, men också att bekräfta dopet. (Du som ännu inte är döpt blir det under din konfirmandtid.) Konfirmationen är ett äventyr där du kommer i kontakt med livets frågor, men också ett äventyr som du nog kommer att bära med dig hela livet…

MÅSTE MAN VARA RELIGIÖS?

En del tror att man måste vara religiös för att börja på konfirmation. Så är det inte. Du är välkommen precis sådan som du är oavsett vad du tror på. Konfirmationen är en möjlighet att få nya vänner, få en bättre uppfattning om vem du själv är, få diskutera frågor som har med livet och tron att göra och hur det är att vara tonåring, få åka på läger och mycket annat spännande. Vi pratar givetvis också om religion och andlighet, men på ett sätt som gör att det är du själv som tar ställning till vad du vill tro på.

Vad tycker du om Simrishamn Församling?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Allgatan 7, 272 32 Simrishamn

Simrishamn Församling har verksamhet på Allgatan 7, Simrishamn. 

Simrishamn Församling har 5 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Simrishamnskontoret är Simrishamns Församling - Kansli+församlingshem i Simrishamn.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0414-41 24 80