Hitta.se

Sjöbohem AB

i Sjöbo

Org.nr. 556650-0665

Besök

Om Sjöbohem AB

Sjöbohem AB är verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder och hade totalt 65 anställda 2022. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2003. Sjöbohem AB omsatte 175 731 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Vad tycker du om Sjöbohem AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Långdansgatan 6, 275 34 Sjöbo

Sjöbohem AB har verksamhet på Långdansgatan 6, Sjöbo. 

Sjöbohem AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sjöboskontoret är Sjöbohem AB i Sjöbo.

Sjöbohem AB gick med vinst (2022)

Sjöbohem AB gick med vinst, 15 511 000 kr. Sjöbohem AB ökade sin omsättning med 1,23% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 65 anställda, snittlönen har minskat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för AB Sjöbohem:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Sjöbo kommun förvärva, äga, bebygga, förvalta, förädla och försälja fastigheter och tomträtter för att tillhandahålla bostadslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar, lokaler för kommunens verksamhet inkl. den verksamhet som bedrivs av kommunalförbund och kommunala bolag samt tillgodose små företags behov av lokaler och därmed jämte även äga bostadsrättslägenheter. I bolagets verksamhet ingår också försäljning av fastighetsrelaterade tjänster till Sjöbo kommuns verksamheter, kommunalförbund och kommunala bolag samt utförande av tjänster enligt lagen om valfrihetssystem(LOV) inom hemtjänsten till personer boende i bolagets bostadslägenheter. Bolaget ska med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprin cip främja bostadsförsöjningen i Sjöbo kommun och i första hand tillhandahålla kommuninnevånarna i Sjöbo kommun goda bostäder. Uthyrningen ska bedrivas enligt affärsmässiga principer och hyresgästerna ska erbjudas möjlighet till boendeinflytande. Uthyrning av lokaler till näringsidkare ska bedrivas på affärsmässig grund och syfta till att, med iakttagande lokaliseringsprincipen och befogenhetslagen, främja näringslivets utveckling inom kommunen. Bolaget ska med beaktande av vad i ovanstående stycken sagt söka tillgodose behovet av lokaler och bostadslägenheter för alla kategorier. Bolaget ska svara för uthyrning av lokaler och utföra fastighetsrelaterade tjänster till den kommunala verksamheten i syfte att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och fastighetsrelaterade tjänster med god kvalitet och optimalt resursutnyttjande. Verksamheten ska bedrivas med iakttagande av förbudet mot spekulativ verksamhet och på affärsmässig grund med tillämpande av självkostnads principen. Bolaget ska med iakttagande av lokaliseringsprincipen och enligt affärsmässiga principer bidra till att öka antalet aktörer inom ramen för LOV genom att erbjuda service inom valfrihetssystem inom hemtjänst till personer boende i bolagets hyreslägenheter.

Verksamheten ingår i:

AB Sjöbohem

Organisationsnummer:

556650-0665

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Sjöbo Kommun

VD:

Bo Ronnie Morgan Johnsson

Bolaget registrerat:

2003-10-09

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Olika telefonformat

Telefonformat för 0416-107 04