facebook_pixelMunicipalgatan 3 Skåne Län, Tyringe - hitta.se

Municipalgatan 3

282 33 Tyringe, Hässleholm Skåne Län

Bolån i Finja - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Finja. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Finja

Boendemiljön i Finja

Boendemiljön i Finja

Området kring Municipalgatan 3 består till 31% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 60- och 40-talet.

Sextiotalshusen är ofta byggda helt eller delvis i tegel med större fönsterpartier för ökat ljusinsläpp. Fyrtiotalshusen är ofta byggda i ett plan plus källare och går att känna igen då de ofta har mindre fönster.

Wikipediafoton från närområdet

Angsholmasjön
Öraholma
Tvärskogs kapell
Tyringe landskommun

Människorna i Finja

Människorna i Finja

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Finja bor 39% kvinnor och 60% män. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 768 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 146 624 kronor i lån.

-23%

Här i Hässleholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Municipalgatan 3 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,892% (-1,28)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 96% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+96%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Finja

Just nu finns 3 objekt till salu i Tyringe

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

595 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Solen.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Matlusten på Hantverksgatan 15.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (406 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (121 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Finja

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat onsdagen den 28 oktober kl 07:00

Inbrott på golfklubb

En golfklubb i Hässleholm har under natten haft inbrott. Väktare ringer till polisen när han upptäcker att en krossad fönsterruta på golfklubbens restaurang. Man har tillgripit kontanter till ett okänt godsvärde. Anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Polisen har ingen misstänkt i nuläget.

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 21 oktober kl 08:56

Polisen söker vittnen till nattens händelse i Hässleholn då en detonation inträffade i anslutning till en personbil.

Den som har sett eller hört något kan kontakta det mobila poliskontoret som kommer att finnas på Maxis parkering under onsdagen den 21 oktober mellan klockan 10.00 . 14.00. Man kan också lämna tips eller iakttagelser via telefon 114 14 eller på webben, https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/ 

Detonation

Rapporterat onsdagen den 21 oktober kl 07:07

Detonation i anslutning till personbil i norra Hässleholm.

Polis larmas till en adress i norra Hässleholm med anledning av att det skett en detonation i anslutning till en personbil. På plats konstateras att ett föremål detonerat i anslutning till den aktuella personbilen. Detonationen har orsakat materiella skador på bilen, som stod parkerad intill en bostad. Ingen person har kommit till skada. Platsen spärras av för närmre undersökning och det nationella bomskyddet samt tekniker tillkallas. Undersökningen av platsen var klar strax efter 06.00 och polisen är klara på platsen. Samtliga avspärrningar är hävda. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse upprättas. Ingen gärningsperson gripen för närvarande. Har du gjort iakttagelser? hör av dig polisen på 114 14 och lämna tips. Dina uppgifter kan vara av stor vikt för utredningen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
155%
SverigeFinja

Brott jämfört med riket